Vanaf 01/01/2024 nieuwe uitvalsbasis 2CV&CO in Kluisbergen. Lees meer.

Ontdek ons uitgebreid aanbod

Toer rond over groene heuvels en verharde wegen in de Vlaamse Ardennen!


Op zoek naar een te gekke teambuilding, vree wijs vrijgezellenfeest, toffe trouwshoot of unieke uitstap met partner, de kinderen, familie, vrienden of collega's?

Dan moeten we eens klappen. Waarom? Omdat we pal in het hart van de Vlaamse Ardennen 25 kleurrijke Citroën oldtimers vertrekkensklaar hebben staan. Plezier gegarandeerd! Onze zelf uitgestippelde routes (met of zonder extra activiteiten) leiden je naar de oevers van de Schelde, naar prachtige bossen en over legendarische wielerheuvels. Klinkt dat als een pas gesmeerd 2pkt’je in de oren? Dak eraf, in eerste gooien, voet op het gas en hop met de geit.

2CV & CO

Rondritten met roadbook in de Vlaamse Ardennen

Werkt je innerlijke gps niet al te best, maar wil je wel de mooiste plekjes, lekkerste restaurants en beste cafés van de Vlaamse Ardennen op een originele manier ontdekken? Dan moet je onze dolle dagtochten proberen.

> Ontdek onze rondritten
2CV & CO

Te gekke teambuildings met 2pk’tjes

Potten bakken, in de potten roeren en potten (en botten) breken op een hindernissenparcours. De klassieke teambuildings kennen we intussen. Voor een écht originele uitstap met je collega’s, vrienden of familie, moet je gewoon in een 2pk’tje stappen en daarvoor ben je bij 2CV & CO aan het juiste adres.

> Ontdek onze groepsactiviteiten
2CV & CO

Kan ik een oldtimer huren?

Ja! Voor je trouw, bijvoorbeeld. Wat is er nu romantischer dan in een 2pk’tje de zonsondergang tegemoet rijden? Leuk voor de fotoshoot ook, trouwens. Maar ook op een bedrijfsevenement kan je met oldtimers uitpakken. In ons wagenpark vind je naast de deux-chevauxs ook andere Citroën klassiekers.

> Ontdek onze verhuur
2CV & CO

Rouler à la carte

Zoals je ziet, hebben we heel wat moois op de menukaart staan. Had je iets anders in gedachten, heb je een heel specifieke vraag of broed je op een wild plan? Misschien kunnen we helpen! Vul het à la carte-formulier in en laat het ons weten.

> Beschrijf uw specifieke aanvraag