BONGO BON

Op stap met een geit in de Vlaamse Ardennen? Dan bent u met uw Bongo-bon bij ons aan het juiste adres! Stuur ons een mailtje en ruil je bon bij ons!

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

dagtochten > Route 1418 - 2PK

Route 1418 - 2PK 1/4
Route 1418 - 2PK 2/4
Route 1418 - 2PK 3/4
Route 1418 - 2PK 4/4

Deze route kan geboekt worden met bovenstaande voertuigen.

Na een korte briefing vertrekken jullie voor 1 dag naar de Vlaamse oorlogsvelden. Een roadbook brengt jullie via het "Obama" - kerkhof in Waregem tot Diksmuide of Ieper.Van daaruit hebben jullie de keuze uit 3 bewegwijzerde routes met begeleidend boekje:
FRONTLEVEN 70km – YPRES SALIENT 70km - IJZERFRONT 86km (vanuit diksmuide)

Er is voldoende tijd om de bezienswaardigheden te bezoeken en iets te eten of te drinken.

Om 20u. Kunnen jullie nog de “Last Post" meemaken onder de meense Poort te Ieper om daarna via de snelste weg terug te keren naar Oudenaarde.

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Om 9u te Pladutse 3, Seminar & Event center – Oudenaarde (Melden)

Route

Combinatie van roadbook en toeristisch boekje
GPS voor de terugweg

Prijzen

Met de 2CV - max. 4 pers.
1 DAG – 13u. - 220 KM – vertrek om 9u. => 250 euro

Met de AK 400 - max. 2 pers.
1 DAG – 13u. - 220 KM – vertrek om 9u. => 210 euro

Met de DS - max. 5 pers.
1 DAG – 13u. - 220 KM – vertrek om 9u. => 300 euro

Prijzen incl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Huur 2CV, AK 400: €300 waarborg cash,tekenen huurcontract

Huur Citroën DS: €400 waarborg cash, tekenen huurcontract

Verzekering

2PK / AK400 : Onze 2pk's zijn omnium verzekerd met uitzondering van een franchise van €1.250.
Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.

DS: De omniumverzekering met een vrijstelling van €1.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze droomwagen.


Aanvraagformulier > Dagtochten

Route 1418 - 2PK

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Dagtochten

Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes !