BONGO BON

Op stap met een geit in de Vlaamse Ardennen? Dan bent u met uw Bongo-bon bij ons aan het juiste adres! Stuur ons een mailtje en ruil je bon bij ons!

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

dagtochten > Route des Collines

Route des Collines 1/4
Route des Collines 2/4
Route des Collines 3/4
Route des Collines 4/4

De route des Collines laat u haar platteland in al zijn grootsheid ontdekken. De route brengt jullie naar het nabije Henegouwen en het "Parc naturel du Pays des Collines "Na een lus in het hart van het schitterende Natuurpark, brengen de golvende landschappen van Buissenal en Mainvault u naar Houtaing, met zijn prachtig kasteel en mausoleum. Kleine bochtige baantjes voeren u naar de 'Blanc Moulin' van Ostiches en het Ecomuseum van Lahamaide. U kiest nadien voor de richting Flobecq, waar u kortelings het 'Maison des Plantes Médicinales' zult kunnen bezoeken. Op de hoogtes van la Houppe ontrolt het wijdse platteland zich voor uw ogen. In Ellezelles zult u de 'Brasserie Ellezelloise' zien lonken. De brouwerij nodigt u uit om haar installaties te bezichtigen en haar beroemde Quintine te proeven.

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Om 9u30 te Pladutse 3, Seminar & Event center – Oudenaarde (Melden)

Route

Uitgestippeld traject met roadbook.

Prijzen

Met de 2CV - max. 4 pers.
1 DAG – 8u. - 100 KM – vertrek om 9u30. => 230 euro

Met de AK 400 - max. 2 pers.
1 DAG – 8u. - 100 KM – vertrek om 9u30. => 190 euro

Met de DS - max. 5 pers.
1 DAG – 8u. - 100 KM – vertrek om 9u30. => 280 euro

Met de Mehari - max. 4 pers.
1 DAG – 8u. - 100KM – vertrek om 9u30. => 270 euro

Prijzen incl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Huur 2CV, AK 400 €300 waarborg cash,tekenen huurcontract

Huur Citroën DS €400 waarborg cash, tekenen huurcontract

Verzekering

2PK / AK400 : Onze 2pk's zijn omnium verzekerd met uitzondering van een franchise van €1.250.
Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.

DS: De omniumverzekering met een vrijstelling van €1.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze droomwagen.


Aanvraagformulier > Dagtochten

Route des Collines

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Dagtochten

Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes !