CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

routes > 1/2 DAG - 2CV CHALLENGE

1/2 DAG - 2CV CHALLENGE 1/4
1/2 DAG - 2CV CHALLENGE 2/4
1/2 DAG - 2CV CHALLENGE 3/4
1/2 DAG - 2CV CHALLENGE 4/4

Met onze oldtimers de Vlaamse Ardennen verkennen is altijd een topervaring, maar misschien mag het nog ietske meer zijn? Roadbook, caféetje onderweg en ook zin in een extra uitdaging? Dan moet je onze 2PK Challenge uitproberen! Op 3 plaatsen speel je een praktische proef die je tot een goed einde moet brengen om het vervolg van je route uit te stippelen. De ideale uitstap voor een gezin met kinderen vanaf 10 jaar, maar ook voor grotere groepen een echte uitdaging!

Jullie gaan zelfstandig op pad met een box waarin we het spelmateriaal voorzien voor deze 2CV Challenge

Prijzen

€40,00 per box - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook en het spelmateriaal mee in een box.

Er is 1 box nodig per wagen.

Deze prijs wordt opgeteld bij de huurprijzen van onze wagentjes.

Klik hier om de huurprijzen van onze wagentjes terug te vinden.

Prijzen incl. 21% BTW


Aanvraagformulier > Routes

1/2 DAG - 2CV CHALLENGE

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Routes

Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.