CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

routes > DAG - KINDERROUTE

DAG - KINDERROUTE 1/6
DAG - KINDERROUTE 2/6
DAG - KINDERROUTE 3/6
DAG - KINDERROUTE 4/6
DAG - KINDERROUTE 5/6
DAG - KINDERROUTE 6/6

Ga je op pad met de kinderen dan biedt de kinderroute de ideale oplossing. We hebben gezorgd voor een aangepast roadbook met foto's en vragen op maat van de kinderen. Zij kunnen dus helpen om op zoek te gaan naar de route die de verschillende stopplaatsen met elkaar verbindt.

De route is ongeveer 70 km lang, onderweg kan je kiezen uit een gevarieerd aanbod om zelf een programma op maat uit te werken.

Je komt voorbij ondermeer Het Domein De Ghellinck, De Ijsmolenhoeve, Centrum Ronde Van Vlaanderen, natuurgebied 't Burreken en het Kluisbos.

Ook bij The Outsider aan het Donkmeer in Oudenaarde krijg je vast keuzestress : blotevoetenpad, moerasparcours, klimtoren, escape room, pedalo, speleo , …

De activiteiten zijn naar keuze en zijn niet inbegrepen in de prijs.

Route

Route aan de hand van een roadbook met foto's en vragen op kinderniveau.

Prijzen

€10,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op papier.

€25,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op IPad.

Klik op deze zin om de huurprijzen van onze wagentjes terug te vinden

Prijzen incl. 21% BTW


Aanvraagformulier > Routes

DAG - KINDERROUTE

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Routes

Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.