CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

routes > DAG - WATERMOLENROUTE

DAG - WATERMOLENROUTE 1/6
DAG - WATERMOLENROUTE 2/6
DAG - WATERMOLENROUTE 3/6
DAG - WATERMOLENROUTE 4/6
DAG - WATERMOLENROUTE 5/6
DAG - WATERMOLENROUTE 6/6

Ook onze watermolenroute kreeg een update. Deze route combineert een roadbook dat we zelf ontwikkeld hebben en een bewegwijzerde lus in de Zwalmstreek.

Aan de hand van een roadbook met foto's vanaf onze startlocatie in Melden brengen we jullie naar de Zwalmstreek en het startpunt van deze route. Van daar uit kan je met behulp van een kaartje de 40 km lange route afleggen. De Watermolenroute is eigenlijk een fietsroute uitgestippeld door Toerisme Vlaanderen. Het parcours leidt jullie langs zes watermolens, door landelijke dorpjes en voorbij historische hoeves. Zwalm is niet alleen de naam van een gemeente, maar ook van het onstuimig riviertje dat het landschap modelleerde. Hij leverde de energie die tal van watermolens liet draaien: De Bostmolen, Zwalmmolen, Ijzerkotmolen, Terbiestmolen, …

Na deze lus brengt ons roadbook jullie via kleine wegen terug naar de startlocatie zodat je op het einde van de dag een 100-tal kilometers op de teller hebt.

Download PDF

Route

Combinatie van roadbook en toeristische kaart met extra info.
Deze route kan je rijden op een 1/2 dag. Indien je graag iets zou bezoeken, eten of even de beentjes wil strekken raden wij een volledige dag aan.

Prijzen

€10,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op papier.

€25,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op IPad.

Klik op deze zin om de huurprijzen van onze wagentjes terug te vinden

Prijzen incl. 21% BTW


Aanvraagformulier > Routes

DAG - WATERMOLENROUTE

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Routes

Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.