CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

routes > Route des Collines - DAG

Route des Collines - DAG 1/4
Route des Collines - DAG 2/4
Route des Collines - DAG 3/4
Route des Collines - DAG 4/4

Deze route kan geboekt worden in combinatie met de huur van bovenstaande voertuigen.

De route des Collines laat u haar platteland in al zijn grootsheid ontdekken. De route brengt jullie naar het nabije Henegouwen en het "Parc naturel du Pays des Collines "Na een lus in het hart van het schitterende Natuurpark, brengen de golvende landschappen van Buissenal en Mainvault u naar Houtaing, met zijn prachtig kasteel en mausoleum. Kleine bochtige baantjes voeren u naar de 'Blanc Moulin' van Ostiches en het Ecomuseum van Lahamaide. U kiest nadien voor de richting Flobecq, waar u kortelings het 'Maison des Plantes Médicinales' zult kunnen bezoeken. Op de hoogtes van la Houppe ontrolt het wijdse platteland zich voor uw ogen. In Ellezelles zult u de 'Brasserie Ellezelloise' zien lonken. De brouwerij nodigt u uit om haar installaties te bezichtigen en haar beroemde Quintine te proeven.

Download PDF

Route

Via een door ons uitgestippelde route kom je terecht op de route des Collines.

Prijzen

€10,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op papier.

Prijzen incl. 21% BTW


Aanvraagformulier > Routes

Route des Collines - DAG

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Routes

Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.