CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

routes > Watermolenroute - DAG

Watermolenroute - DAG 1/6
Watermolenroute - DAG 2/6
Watermolenroute - DAG 3/6
Watermolenroute - DAG 4/6
Watermolenroute - DAG 5/6
Watermolenroute - DAG 6/6

Deze route kan geboekt worden in combinatie met de huur van bovenstaande voertuigen.

De Watermolenroute is eigenlijk een fietsroute uitgestippeld door Toerisme Vlaanderen. Via een wegbeschrijving vanaf onze startlocatie in Melden brengen we jullie naar de Zwalmstreek en het startpunt van deze route.

Deze route leidt jullie langs zes watermolens, door landelijke dorpjes en voorbij historische hoeves. Zwalm is niet alleen de naam van een gemeente, maar ook van het ontstuimig riviertje dat het landschap modellerde. Hij leverde de energie die tal van watermolens liet draaien: De Bostmolen, Zwalmmolen, Ijzerkotmolen, Terbiestmolen, … Aan typische herbergen, eethuisjes en restaurants is er langs deze route geen gebrek. Streekbieren en plaatstelijke gerechten staan overal op de kaart.

Nadien brengt een wegbeschrijving jullie terug naar de startlocatie.

Download PDF

Route

Combinatie van roadbook en toeristische kaart met extra info.
Deze route kan je rijden op een 1/2 dag. Indien je graag iets zou bezoeken, eten of even de beentjes wil strekken raden wij een volledige dag aan.

Prijzen

€10,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op papier + het kaartje van toerisme Oost-Vlaanderen.

Prijzen incl. 21% BTW


Aanvraagformulier > Routes

Watermolenroute - DAG

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Routes

Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.