BONGO BON

Op stap met een geit in de Vlaamse Ardennen? Dan bent u met uw Bongo-bon bij ons aan het juiste adres! Stuur ons een mailtje en ruil je bon bij ons!

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

teambuilding > 2cv- Bateau - Namiddag

2cv- Bateau - Namiddag 1/6
2cv- Bateau - Namiddag 2/6
2cv- Bateau - Namiddag 3/6
2cv- Bateau - Namiddag 4/6
2cv- Bateau - Namiddag 5/6
2cv- Bateau - Namiddag 6/6

Deze teambuilding staat in het teken van boten, vandaar 2CV-bateau! Het is een verkorte versie van het dagprogramma. Naast het rijden met de 2pk staan ook een paar opdrachten in dit thema en een boottocht met een echte jacht op het programma! Jullie worden ontvangen en bij een kopje koffie wordt het programma van de dag uitgelegd, alsook het rijden met een 2pk.
Dan vertrekken we in groepjes van 4 personen met een 2pk via de kleine wegen richting Gent. Onderweg voorzien we een tussenstop met opdracht en een drankje.Een volgende etappe brengt ons tot de jachthaven. We schepen in voor een boottochtje van anderhalf uur. Op een luxueuze jacht voor 11 personen varen we rustig naar en door het centrum van Gent.Onderweg kan iets gedronken worden en moet een opdracht uitgevoerd worden. Daarna houden we ons vast want via de Ringvaart gaan we in snelvaart terug naar de haven, een fantastische ervaring!
Een laatste etappe breng ons terug naar Melden voor de prijsuitreiking en een afsluitend drankje.

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

NAMIDDAG: 13u -19u

Route

Uitgestippeld traject doorheen de Leiestreek adhv een kaarten/roadbook.

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje, excl. lunch op weekdagen ( in het weekend € 50 per boot extra )

6 pers: € 180 pp.
7 pers: € 160 pp.
8 pers: € 150 pp.
9 pers: € 140 pp.
10 pers: € 130 pp.
11 pers: € 120 pp.
12 pers: € 140 pp.
13 tot 14 pers: € 150 pp.
15 pers: € 140 pp.
16 tot 17 pers: € 130 pp.
18 tot 20 pers: € 120 pp.
21 tot 22 pers: € 110 pp.
22 pers. + op aanvraag

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Optie
Groepen vanaf 15 pers. kunnen vooraf of nadien terecht bij Pladutse 3 vooraf een ontbijt/diner/feest ...
Verzekering

2PK: Onze 2pk's zijn omnium verzekerd met uitzondering van een franchise van €1.250.
Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

2cv- Bateau - Namiddag

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod !