BONGO BON

Op stap met een geit in de Vlaamse Ardennen? Dan bent u met uw Bongo-bon bij ons aan het juiste adres! Stuur ons een mailtje en ruil je bon bij ons!

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

teambuilding > 2CV Winterspecial

2CV Winterspecial 1/11
2CV Winterspecial 2/11
2CV Winterspecial 3/11
2CV Winterspecial 4/11
2CV Winterspecial 5/11
2CV Winterspecial 6/11
2CV Winterspecial 7/11
2CV Winterspecial 8/11
2CV Winterspecial 9/11
2CV Winterspecial 10/11
2CV Winterspecial 11/11

Na een eerste etappe komen we aan in ons 2CV-winterdorp. Hier worden 2 disciplines van onze winterspelen afgewerkt: een echte bobslee-ervaring met de 2CV-BULLET en de SLALOM. Opwarmen doen we daarna met een kop koffie, thee of warme chocomelk.

Een tweede etappe brengt ons terug naar de startplaats voor de derde discipline: onze BIATHLON. De prijsuitreiking gebeurt bij een gezellige vuurmand met glühwein, schnaps of jenever. En om helemaal in de sfeer te blijven kan aansluitend een heerlijk winterdiner gereserveerd worden op onze startlocatie Pladutse 3.

Zin in een frisse neus? Ontdek de schoonheid van de Vlaamse Ardennen in de winter vanuit een 2pk'tje en beleef een onvergetelijke namiddag! Beleef een echte bobslee-ervaring met de 2pk!

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

Formule beschikbaar tijdens periode winteruur.

Van 13u30 tot 17u30

Route

Start en aankomst: Pladutse 3, Melden (Oudenaarde)

Lunch

AANSLUITEND DINER (NIET INBEGREPEN) Vanaf 25 personen
Napraten en genieten van een heerlijk diner bij het haardvuur?
Contacteer info@pladutse3.be voor een voorstel!

Enkele mogelijkheden: • winterBBQ • kaas & wijn • raclette • pasta buffet

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje.

6-8 pers: € 100 pp.
9-11 pers: € 90 pp.
12-16 pers: € 80 pp.
17-20 pers: € 70 pp.
21-40 pers: € 65 pp.
41-60 pers: € 60 pp.
61-120 pers: op aanvraag

PRIJS PER PERSOON VANAF : € 60

Prijzen excl. 21% BTW

Formaliteiten

Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Verzekering

2PK / AK400 : Onze 2pk's zijn omnium verzekerd met uitzondering van een franchise van €1.250.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

2CV Winterspecial

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod !