CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

teambuilding > Château 2CV - Halve dag

Château 2CV - Halve dag 1/1

Het thema van deze teambuilding is wijn! Ook in de Vlaamse Ardennen bevinden zich enkele wijngaarden, waarvan we er een bezoeken.Landgoed Dorrebeek heeft niet enkel een voor de streek relatief grote wijngaard, maar ook een productie-eenheid waar de wijn gemaakt wordt en op flessen getrokken wordt.Bij deze halve dag formule wordt het team in groepjes verdeeld over de 2pk's. Ze vertrekken een voor een met een roadbook voor een tocht doorheen de Vlaamse Ardennen.Na een eerste etappe is er een praktische proef: een behendigheidsproef met de 2pk en druiven. Tijdens de 2de etappe zijn er raadsels op te lossen tot de aankomst op het landgoed.Daar wordt een praktische proef en een rondleiding voorzien en degustatie van 6 (schuim)wijnen uit de Vlaamse Ardennen. Tot slot brengt een laatste etappe ons terug naar de startlocatie waar de winnaars bekend gemaakt worden en een afsluitend drankje gedronken wordt.Voor elk lid van het winnend team wordt een prijs voorzien.

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

VOORMIDDAG: 9u00 - 13u00

NAMIDDAG: 13u30 -17u30

Route

Uitgestippeld traject met roadbook door de Vlaamse Ardennen met bezoek aan een plaatselijke wijngaard.

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje.

6-9 pers: € 100 pp.
10-12 pers: € 95 pp.
13-16 pers: € 90 pp.
17-20 pers: € 85 pp.
21-60 pers: € 80 pp.

+ 60 pers. op aanvraag.

PRIJS PER PERSOON VANAF : € 80

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract
Betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

Château 2CV - Halve dag

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod ! Maak een keuze afhankelijk van de beschikbare tijd…