CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

teambuilding > De Geit en de Bergen - Dag

De Geit en de Bergen - Dag 1/1

Deze teambuilding kan gereserveerd worden voor boekingen vanaf 8/04/2019.

Laat de Fladrien in jezelf los en bedwing de hellingen uit de Ronde Van Vlaanderen in één van onze speciaal uitgeruste koersgeitjes. Kies je voor onze Molteni geit of ga je voor de bolletjesgeit?

We starten de dag met een drankje in onze vierkantshoeve aan de voet van de koppenberg en sturen dan de verschillende teams op pad met een tablet om stap voor stap de correcte route te bepalen. Onderweg testen we jullie kennis van de koers met een interactieve quiz op de tablet.

's Middags maken we een tussenstop in het Centrum Ronde Van Vlaanderen om de benen te testen bij een praktische proef. In het pelotoncafé kunnen we zorgen we voor de nodige bevoorrading. Een bezoekje aan het museum van de Ronde behoort dan ook tot de mogelijkheden. Na de 2e etappe richting Kwaremont en Ronse komen we terug aan in Pladutse 3.

Afronden doen we met de prijsuitreiking, het winnende team neemt een bijpassend aandenken mee naar huis.

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

DAG: 9u30-17u30

Route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen adhv een roadbook op tablet.

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje, excl. lunch

6 tot 7 pers: € 160 pp.
8 tot 12 pers: € 135 pp.
13 tot 16 pers: € 120 pp.
17 tot 20 pers: € 115 pp.
21 tot 24 pers: € 110 pp.
25 tot 32 pers: € 105 pp.
33 tot 60 pers: € 100 pp.

+ 60 pers. op aanvraag

PRIJS PER PERSOON VANAF : € 100

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

De Geit en de Bergen - Dag

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod ! Maak een keuze afhankelijk van de beschikbare tijd…