BONGO BON

Op stap met een geit in de Vlaamse Ardennen? Dan bent u met uw Bongo-bon bij ons aan het juiste adres! Stuur ons een mailtje en ruil je bon bij ons!

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

teambuilding > De Geit en de Golf - dag

De Geit en de Golf - dag 1/2
De Geit en de Golf - dag 2/2

Deze teambuilding staat in het teken van golf! Naast het rijden met de 2pk staan ook een paar opdrachten in dit thema en een initiatie op een van de mooiste golfterreinen van België op het programma! Jullie worden ontvangen en bij een kopje koffie wordt het programma van de dag uitgelegd, alsook het rijden met een 2pk. Enkele teams starten met een eerste opdracht: boerengolf, de andere vertrekken dan in groepjes van 4 personen met een 2pk en een roadbook. Onderweg voorzien we een tussenstop met opdracht en een drankje.
Lunchen doen we ergens in een aangepast kader, volgens uw keuze en budget. Na de lunch brengt een volgende etappe ons tot de "Golf Van Oudenaarde". Met een professionele begeleider worden de technieken en regels van het spel uitgelegd en ingeoefend. Daarna is een echt wedstrijdje gepland. Een laatste etappe breng ons terug naar Melden, een aantal teams voeren nog de opdracht van de boerengolf uit. Daarna komt de voltallige groep terug samen voor de prijsuitreiking en een afsluitend drankje.

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

DAG: 9u30-17u30

Route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen adhv een kaarten/roadbook.

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje, excl. lunch

6 tot 8 pers: € 160 pp.
9 tot 12 pers: € 140 pp.
13 tot 16 pers: € 130 pp.
17 tot 20 pers: € 120 pp.
21 tot 30 pers: € 110 pp.

30 pers. + op aanvraag

 

 

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Optie
Groepen vanaf 15 pers. kunnen vooraf of nadien terecht bij Pladutse 3 vooraf een ontbijt/diner/feest ...
Verzekering

2PK: Onze 2pk's zijn omnium verzekerd met uitzondering van een franchise van €1.250.
Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

De Geit en de Golf - dag

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod !