CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

teambuilding > HALVE DAG - 2CV EXPERIENCE

HALVE DAG - 2CV EXPERIENCE 1/1

Onze klassieker onder de teambuildings! We ontvangen jullie in een prachtige vierkantshoeve en schetsen het verloop van de dag bij een kop koffie.

Nadien ontdek je samen met je collega's de toffe baantjes en hellingen die onze regio rijk zijn. Onderweg kom je een aantal vragen en raadsels tegen zodat we kunnen achterhalen bij welk team de grijze hersencellen nog het beste werken.

We testen ook jullie behendigheid met de 2pk en tijdens de drankstop halverwege organiseren we een volgende praktische proef. Ten slotte testen we of jullie onze aanwijzingen kunnen combineren en zo kunnen achterhalen naar welk verborgen punt op de kaart jullie moeten rijden.

Eens terug aan de startlocatie belonen we het winnende team met een tof cadeau en genieten we bij een drankje na van een onvergetelijke 2CV Experience.

Download PDF

-

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Adres: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) Bij ontvangst voorzien we koffie en frisdrank.

VOORMIDDAG: 9u30 - 13u30

NAMIDDAG: 13u30 - 17u30

Route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen adhv een kaarten/roadbook.

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje, excl. lunch.

6-7 pers: € 100 pp.
8-12 pers: € 80 pp.
13-16 pers: € 75 pp.
17-24 pers: € 70 pp.
25-60 pers: € 65 pp.

+ 60 pers. op aanvraag.

PRIJS PER PERSOON VANAF : € 65

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

HALVE DAG - 2CV EXPERIENCE

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod ! Maak een keuze afhankelijk van de beschikbare tijd…