CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

teambuilding > HALVE DAG - CHATEAU 2CV

HALVE DAG - CHATEAU 2CV 1/1

Een echte wijnregio zijn de Vlaamse Ardennen nog niet, maar toch kunnen we jullie verrassen met een bezoek aan een wijndomein in het hartje van de regio.

We starten met een kop koffie tijdens de briefing met uitleg over de dagindeling. Nadien ontvangen jullie het roadbook en gaan jullie op weg met onze oldtimers. Onderweg naar het wijndomein testen we jullie behendigheid in het 2pk rijden tijdens een praktische proef.

De eigenaars van het wijndomein ontvangen jullie nadien voor een degustatie en bezoek aan het wijndomein. Jullie krijgen de kans om 6 (schuim)wijnen te proeven die ter plaatse gemaakt en op flessen getrokken worden.

Na de degustatie leidt het roadbook jullie terug naar het vertrekpunt. Daar ontvangen jullie een afsluitend drankje, voor het winnende team is er nog een mooie prijs voorzien.

Download PDF

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

VOORMIDDAG: 9u00 - 13u00

NAMIDDAG: 13u30 -17u30

Route

Uitgestippeld traject met roadbook door de Vlaamse Ardennen met bezoek aan een plaatselijke wijngaard.

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje.

6-9 pers: € 100 pp.
10-12 pers: € 95 pp.
13-16 pers: € 90 pp.
17-20 pers: € 85 pp.
21-60 pers: € 80 pp.

+ 60 pers. op aanvraag.

PRIJS PER PERSOON VANAF : € 80

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract
Betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

HALVE DAG - CHATEAU 2CV

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod ! Maak een keuze afhankelijk van de beschikbare tijd…