CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

teambuilding > HALVE DAG - WINTER SPECIAL

HALVE DAG - WINTER SPECIAL 1/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 2/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 3/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 4/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 5/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 6/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 7/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 8/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 9/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 10/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 11/12
HALVE DAG - WINTER SPECIAL 12/12

We verwelkomen jullie in Pladutse 3 voor de openingsceremonie van onze winterspelen.

Na een eerste etappe komen we aan in ons 2CV-winterdorp in de bossen van Kluisbergen.

Hier staan 3 disciplines van onze winterspelen op het programma.

Tijdens de biatlon wordt getest of jullie als groep kunnen samenwerken en nadien ook nog in staat zijn recht in de roos te schieten.

Bij de slalom zal van elk team één persoon moeten bewijzen dat hij of zij vertrouwen heeft in de rest van het team om het parcours heelhuids af te leggen.

Het hoogtepunt van de winterspecial is de 2CV bobslee challenge. Elk team gaat zo snel mogelijk een helling naar beneden in onze unieke 2CV bobslee. Moge de beste winnen!

Opwarmen doen we daarna met een kop koffie, thee of warme chocomelk in een gezellig volkscafeetje.

Daarna volgt de laatste etappe in de 2pk's die ons via de Koppenberg terugbrengt naar de startplaats voor de prijsuitreiking.

Download PDF

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

Formule beschikbaar van november tot en met maart.

VOORMIDDAG: 9u00 - 13u00

NAMIDDAG: 13u00 -17u00

Route

Start en aankomst: Pladutse 3, Melden (Oudenaarde)

Lunch

AANSLUITEND DINER (NIET INBEGREPEN) Vanaf 25 personen
Napraten en genieten van een heerlijk diner bij het haardvuur?
Contacteer info@pladutse3.be voor een voorstel!

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje.

8-12 pers: € 110 pp.
13-24 pers: € 90 pp.
25-32 pers: € 85 pp.
33-48 pers: € 80 pp.

+ 48 pers. op aanvraag.

PRIJS PER PERSOON VANAF : € 80

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

HALVE DAG - WINTER SPECIAL

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod ! Maak een keuze afhankelijk van de beschikbare tijd…