CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

teambuilding > VOLLE DAG - 2CV BATEAU

VOLLE DAG - 2CV BATEAU 1/6
VOLLE DAG - 2CV BATEAU 2/6
VOLLE DAG - 2CV BATEAU 3/6
VOLLE DAG - 2CV BATEAU 4/6
VOLLE DAG - 2CV BATEAU 5/6
VOLLE DAG - 2CV BATEAU 6/6

Deze teambuilding staat in het teken van boten. Jullie worden ontvangen en bij een kopje koffie wordt het programma van de dag uitgelegd .Daarna vertrekken we in groepjes van 4 personen met een 2pk via de kleine wegen richting Gent.

We schepen in voor een boottochtje van anderhalf uur. Op een luxueuze jacht voor 11 personen varen we rustig naar en door het centrum van Gent. Daarna houden we ons vast want via de Ringvaart gaan we in snelvaart terug naar de haven, een fantastische ervaring! Lunchen doen we ergens op of in de nabijheid van water. Volgens uw keuze en budget.
Een laatste etappe breng ons terug naar Melden voor de prijsuitreiking en een afsluitend drankje.

Download PDF

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

DAG: 9u30-17u30

Route

Uitgestippeld traject doorheen de Leiestreek adhv een kaarten/roadbook.

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje, excl. lunch op weekdagen ( in het weekend € 100 per boot extra )

MET 1 JACHT
6 pers: € 220 pp.
7 pers: € 190 pp.
8 pers: € 180 pp.
9 pers: € 170 pp.
10 pers: € 160 pp.
11 pers: € 150 pp.

MET 2 JACHTEN
12 tot 16 pers: € 160 pp.
17 tot 19 pers: € 150 pp.
20 tot 22 pers: € 130 pp.

+22 pers. prijzen op aanvraag

PRIJS PER PERSOON VANAF : € 130

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

VOLLE DAG - 2CV BATEAU

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod ! Maak een keuze afhankelijk van de beschikbare tijd…