CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

teambuilding > VOLLE DAG - DE GEIT EN DE GOLF

VOLLE DAG - DE GEIT EN DE GOLF 1/2
VOLLE DAG - DE GEIT EN DE GOLF 2/2

Bij deze dagformule gaan we op zoek naar de beste allround golfers. Naast een golfinitiatie testen we ook jullie kennis over deze sport. Ook een spelletje boerengolf staat op het programma.

We beginnen de dag met een kop koffie tijdens de briefing met uitleg over de dagindeling. Daarna gaan de verschillende teams op pad met een roadbook, onderweg komen jullie een aantal raadsels tegen. Op het einde van de voormiddag volgt een spelletje boerengolf als voorbereiding op het echt werk na de namiddag.

Na de lunch trekken we richting golfterrein van Oudenaarde aan de oevers van de Schelde.

Een professionele begeleider helpt je op weg om de verschillende golfslagen direct in de praktijk uit te testen. Putten, pitchen of full swing, je krijgt het allemaal onder de knie … Indien gewenst kan je je nadien met elkaar meten tijdens een wedstrijdje.

Na de initiatie keer je terug naar Pladutse 3 waar een slotdrankje volgt tijdens de prijsuitreiking.

Download PDF

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

DAG: 9u30-17u30

Route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen adhv een kaarten/roadbook.

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje, excl. lunch

8 tot 12 pers: € 160 pp.
13 tot 20 pers: € 135 pp.
21 tot 24 pers: € 125 pp.
25 tot 32 pers: € 115 pp.
33 tot 48 pers: € 110 pp.

+ 48 pers. op aanvraag
 

PRIJS PER PERSOON VANAF : € 110

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Optie
Groepen vanaf 15 pers. kunnen vooraf of nadien terecht bij Pladutse 3 voor een ontbijt/diner/feest ...
Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

VOLLE DAG - DE GEIT EN DE GOLF

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod ! Maak een keuze afhankelijk van de beschikbare tijd…