CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

teambuilding > VOLLE DAG - SUMMER TROPHY

VOLLE DAG - SUMMER TROPHY 1/8
VOLLE DAG - SUMMER TROPHY 2/8
VOLLE DAG - SUMMER TROPHY 3/8
VOLLE DAG - SUMMER TROPHY 4/8
VOLLE DAG - SUMMER TROPHY 5/8
VOLLE DAG - SUMMER TROPHY 6/8
VOLLE DAG - SUMMER TROPHY 7/8
VOLLE DAG - SUMMER TROPHY 8/8

Deze teambuilding is voor de sportievere teams, want naast het rijden met de 2pk staan ook enkele avontuurlijkere activiteiten op het programma. Zo zullen jullie een kajaktochtje maken op de Zwalm, een oriëntatiewandeling doorheen Brakelbos en enkele Robinson waardige proeven onderweg. Tijdens deze dag zullen we beroep doen op jullie samenwerkingsvermogen, snelheid en strategisch denken als één team.

Gedurende deze dag navigeren jullie langs de kleine wagen doorheen de Vlaamse Ardennen. Verschillende navigatiestijlen wisselen elkaar af en zorgen ervoor dat iedereen in het wagentje betrokken zal zijn om op de juiste locatie toe te komen.

Tijdens de middagstop aan de Terbiestmolen kan in het restaurant gegeten worden of er kan buiten een picknick voorzien worden door de Sjampetter.

Download PDF

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

DAG: 9u30-17u30

Route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen adhv een kaarten/roadbook.

Lunch

KEUZE LUNCH NIET INBEGREPEN

  Prijzen

  Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje, excl. lunch

  9-12 pers: € 140 pp.
  13-16 pers: € 130 pp.
  17-20 pers: € 120 pp.
  21-24 pers: € 110 pp.
  25-40 pers: € 105 pp.
  41-60 pers: € 100 pp.

  + 60 pers. op aanvraag.

  PRIJS PER PERSOON VANAF : € 100

  Prijzen excl. 21% BTW

  Technische bijstand
  Inbegrepen
  Benzine
  Inbegrepen
  Formaliteiten

  Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

  Optie
  Groepen vanaf 15 pers. kunnen vooraf of nadien terecht bij Pladutse 3 voor een ontbijt/diner/feest ...
  Verzekering

  De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

  Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


  Aanvraagformulier > Teambuilding

  VOLLE DAG - SUMMER TROPHY

  Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

  Aanbod > Teambuilding

  Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod ! Maak een keuze afhankelijk van de beschikbare tijd…