CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

verhuur > 2PK' tjes

2PK' tjes 1/4
2PK' tjes 2/4
2PK' tjes 3/4
2PK' tjes 4/4

Al onze 2pk's zijn tussen de 25 en 35 jaar oud en ingeschreven als gewone wagens, zo zijn er geen beperkingen bij het gebruik.

Ze hebben allemaal een 602cc motor, schijfremmen vooraan en een dakje dat helemaal open gerold kan worden.

In een 2pk is plaats voor 4 verzekerde personen: vooraan zijn er 3-puntsgordels, achteraan heupgordels voor 2 personen. Ook voor kinderen is het niet toegelaten om met 3 achteraan te zitten.

We hebben ze in 4 categorieën: classic look, adventure look, charleston look en cycling look (thema wielrennen).

Download PDF

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde

VOORMIDDAG: 9u30-13u30
NAMIDDAG: 13u30-17u30
VOLLEDIGE DAG: 9u30-17u30
24U: Vrij te kiezen in onderling overleg
WEEKEND KORT: zaterdag 9u30 - zondag 17u30
WEEKEND LANG: vrijdag 16u30 – zondag 17u30
MIDWEEK: maandag 9u30 – vrijdag 16u30
WEEK: 7 dagen van 9u30 dag 1 tot 17u30 dag 7

UREN OPSTART INBEGREPEN

Route

Vrij te kiezen of bekijk onze routes.

Prijzen

½ DAG: € 160
1 DAG: € 215
24U: €250
WEEKEND KORT.: € 320
WEEKEND: € 400
MIDWEEK: € 500
WEEK: € 600

 

Prijzen incl. 21% BTW

Technische bijstand
Gratis binnen straal van 30km rond Oudenaarde, verder: tarief per uur van vertrek in Oudenaarde tot terugkeer à €52,50/u excl. BTW. Ga je naar het buitenland en heb je een bijstandsverzekering dan kan je die in de meeste gevallen overzetten van je eigen auto naar onze 2pk.
Benzine
1 tank inbegrepen (+/- 300km)
Formaliteiten

€300 waarborg, tekenen huurcontract, contante betaling

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Verhuur

2PK' tjes

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Verhuur

Stippel je graag zelf je route uit of wil je een ceremonie opluisteren met een van onze oldtimers…? Kies dan je oldtimer en bekijk onze tarieven…