BONGO BON

Op stap met een geit in de Vlaamse Ardennen? Dan bent u met uw Bongo-bon bij ons aan het juiste adres! Stuur ons een mailtje en ruil je bon bij ons!

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

verhuur > Citroën AK400 1971

Citroën AK400 1971 1/1

Dit bakkersgeitje is al meer dan 40 jaar oud en biedt plaats aan 2 personen en een lichte vracht.Het heeft een 602cc motor, schijfremmen
vooraan en oude geribbelde motorkap. Het bouwjaar 1971 verplichtte de gordels nog niet, maar er zijn heupgordels ingebouwd.

Ideaal als bezemwagen of bevoorradingswagentje bij een rondrit.

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde

UREN OPSTART INBEGREPEN:
½ DAG: 9u30-13u30 of 13u30-17u30
1 DAG: 9u30-17u30
24U: Vrij te kiezen in onderling overleg
WEEKEND: vrijdag 17u30 – zondag 17u30
MIDWEEK: maandag 9u30 – vrijdag 16u30
WEEK: 7 dagen van 9u30 dag 1 tot 17u30 dag 7

Route

vrij te kiezen

Prijzen

½ DAG: € 120
1 DAG: € 160
24U: €200
WEEKEND: € 280
MIDWEEK: € 350
WEEK: € 500

Prijzen incl. 21% BTW

Technische bijstand
Gratis binnen straal van 50km rond Oudenaarde, verder: tarief per uur van vertrek in Oudenaarde tot terugkeer à €35/u excl. BTW. Ga je naar het buitenland en heb je een bijstandsverzekering dan kan je die in de meeste gevallen overzetten van je eigen auto naar onze 2pk.
Benzine
1 tank inbegrepen (+/- 300km)
Formaliteiten

€300 waarborg, tekenen huurcontract, contante betaling

Verzekering

Onze 2pk's zijn omnium verzekerd met uitzondering van een franchise van €1.250.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Verhuur

Citroën AK400 1971

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Verhuur

Stippel je graag zelf je route uit of wil je een ceremonie opluisteren met een van onze oldtimers…? Kies dan je oldtimer en bekijk onze tarieven…