CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

verhuur > Citroën E-Mehari 2016

Citroën E-Mehari 2016 1/3
Citroën E-Mehari 2016 2/3
Citroën E-Mehari 2016 3/3

Deze wagen is weliswaar geen oldtimer, maar omdat hij de moderne versie is van een oldtimer mocht hij in onze collectie. De E-Mehari is gebaseerd op de legendarische Mehari, ontworpen in de jaren '60. Zoals zijn voorganger is ook de carrosserie van de E-Mehari volledig vervaardigd uit kunststof. Ook de stoffen dak-elementen kunnen volledig verwijderd worden, waardoor het een cabrio wordt. Daarenboven is er geen benzinemotor aanwezig en rijdt hij enkel dankzij een elektromotor. Een totaal nieuwe rijervaring! Onze E-mehari wordt geladen door de elektriciteit van onze zonnepanelen en dan ook een 100% groene wagen!

Hij biedt plaats aan 4 personen en kan gehuurd worden voor een halve dag.

Download PDF

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde

VOORMIDDAG: 9u30-13u30
NAMIDDAG: 13u30-17u30

UREN OPSTART INBEGREPEN.

Route

Vrij te kiezen of bekijk onze routes.

Prijzen

1/2 DAG € 160

Prijzen incl. 21% BTW

Technische bijstand
Gratis binnen straal van 30km rond Oudenaarde, verder: tarief per uur van vertrek in Oudenaarde tot terugkeer à €52,50/u excl. BTW. Ga je naar het buitenland en heb je een bijstandsverzekering dan kan je die in de meeste gevallen overzetten van je eigen auto naar onze E-Mehari.
Benzine
Niet van toepassing ! :-) De elektriciteit voor een halve dag of maximaal 100 km inbegrepen
Formaliteiten

€ 400 waarborg, tekenen huurcontract, contante betaling.

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen.

Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per E-Mehari.


Aanvraagformulier > Verhuur

Citroën E-Mehari 2016

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Verhuur

Stippel je graag zelf je route uit of wil je een ceremonie opluisteren met een van onze oldtimers…? Kies dan je oldtimer en bekijk onze tarieven…