CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

verhuur > Citroën Méhari 1975

Citroën Méhari 1975 1/6
Citroën Méhari 1975 2/6
Citroën Méhari 1975 3/6
Citroën Méhari 1975 4/6
Citroën Méhari 1975 5/6
Citroën Méhari 1975 6/6

Deze kunststof auto is gebaseerd op het chassis en de motor van een Citroën 2pk, met een carrosserie vervaardigd van ABS-kunststof. De naam verwijst naar het woord méhariste, een Franse koloniale soldaat uit Algerije, die een kameel berijdt.

De Méhari is vooral gekend omdat hij veelvuldig gebruikt werd in de verschillende Le Gendarme-films met Louis de Funès.

Onze Mehari van 1975 onderging een complete renovatie en is stralend wit. Hij biedt plaats aan 4 personen en heeft vooraan heupgordels, achteraan zijn er momenteel geen gordels maar we bekijken om deze in te bouwen. Het is voorlopig dan ook niet aan te raden om kleine kinderen op de achterbank te vervoeren.

De deuren , zijkanten en dak kunnen volledig verwijderd worden, dit neemt wel even tijd in beslag.

Het is een echte FUN-auto om er mee op uit te trekken of een blitse wagen voor trouwlustigen…

Download PDF

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde​

VOORMIDDAG: 9u30-13u30
NAMIDDAG: 13u30-17u30
VOLLEDIGE DAG: 9u30-17u30
24U: Vrij te kiezen in onderling overleg
WEEKEND KORT: zaterdag 9u30 - zondag 17u30
WEEKEND LANG: vrijdag 16u30 – zondag 17u30
MIDWEEK: maandag 9u30 – vrijdag 16u30
WEEK: 7 dagen van 9u30 dag 1 tot 17u30 dag 7

UREN OPSTART INBEGREPEN

Route

Vrij te kiezen of bekijk onze routes.

Prijzen

½ DAG: € 185
1 DAG: € 240
24U: €280
WEEKEND KORT: € 350
WEEKEND LANG: € 430
MIDWEEK: € 540
WEEK: €700

Prijzen incl. 21% BTW

Technische bijstand
Gratis binnen straal van 30km rond Oudenaarde, verder: tarief per uur van vertrek in Oudenaarde tot terugkeer à €52,50/u excl. BTW. Ga je naar het buitenland en heb je een bijstandsverzekering dan kan je die in de meeste gevallen overzetten van je eigen auto naar onze Mehari.
Benzine
1 tank inbegrepen (+/- 300km)
Formaliteiten

€300 waarborg, tekenen huurcontract, contante betaling.

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €2.000 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer, alle inzittenden inclusief de chauffeur zijn in deze verzekering opgenomen. Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per Mehari.


Aanvraagformulier > Verhuur

Citroën Méhari 1975

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Verhuur

Stippel je graag zelf je route uit of wil je een ceremonie opluisteren met een van onze oldtimers…? Kies dan je oldtimer en bekijk onze tarieven…