BONGO BON

Op stap met een geit in de Vlaamse Ardennen? Dan bent u met uw Bongo-bon bij ons aan het juiste adres! Stuur ons een mailtje en ruil je bon bij ons!

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

verhuur > Citroën Traction Avant 1952

Citroën Traction Avant 1952 1/3
Citroën Traction Avant 1952 2/3
Citroën Traction Avant 1952 3/3

Onze oudste oldtimer dateert van 1952 onze Traction Avant: Met zijn ontwerp van 1934 steelt hij reeds jaren de harten van veel mensen. Hij is comfortabel, elegant een technisch wonder, hij plaatste destijds alle andere serievoertuigen in de schaduw. Nu is het nog steeds een opvallende verschijning en geeft hij je een unieke rijervaring, je waant je terug in de jaren 50...

Onze "gangsterauto" heeft een motor van 1900cc, 3 versnellingen vooruit en één achteruit. Het schakelen vereist enige oefening.

Er zijn geen gordels, maar de wagen is verzekerd voor 5 personen. Om comfortabel te rijden ben je beter met maximaal 4 volwassenen.De minimum leeftijd om deze te huren is 23 jaar, maar je kan hem eventueel huren met chauffeur.

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde​

Het startuur is af te spreken in onderling overleg.

Route

Vrij te kiezen binnen een straal van 50 km rond Oudenaarde.

Prijzen

4 UUR: € 250
6 UUR: € 300
8 UUR: € 350

Prijzen incl. 21% BTW

Technische bijstand
Gratis.
Benzine
Inbegrepen.
Formaliteiten

€500 waarborg, tekenen huurcontract, contante betaling.

Verzekering

De omniumverzekering met een vrijstelling van €1.250 is steeds inbegrepen bij de huur van deze oldtimer.


Aanvraagformulier > Verhuur

Citroën Traction Avant 1952

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Verhuur

Stippel je graag zelf je route uit of wil je een ceremonie opluisteren met een van onze oldtimers…? Kies dan je oldtimer en bekijk onze tarieven…