De geit en de bergen


Halve dag

Laat de Flandrien in jezelf los en bedwing de hellingen uit de Ronde Van Vlaanderen! Niet op je stalen ros - prijs jezelf gelukkig - wél in een van onze speciaal uitgedoste koersgeitjes. Kies je voor de Molteni of ga je voor de bolletjes?

Starten doen we met een koffietje in een knappe vierkantshoeve aan de voet van de Koppenberg. We schetsen het verloop van de dag, vertellen je alles over het aparte stuurgedrag van de 2pk en sturen jou en je gezelschap vervolgens in verschillende teams de baan op. Je bepaalt de route met de tablet en test onderweg je kennis van de koers met een interactieve quiz.

We trekken richting Zwalmstreek om er de Molenberg en de Leberg te beklimmen. Na een tussenstop in een typisch dorpscafeetje, dokkeren we over de kasseien van de Haaghoek om uiteindelijk terug te keren richting Pladutse. Afronden doen we natuurlijk met de prijsuitreiking. Het winnende team krijgt kussen van de podiummissen (of gewoon van Tim) en neemt de bloemen mee naar huis!

De route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen op IPad. Huur IPad inbegrepen. De spel en navigatiesoftware zijn geïntegreerd in dezelfde app.

Vertrek & Aankomst

Onze uitvalsbasis is Pladutse 3, 9700 Oudenaarde (Melden). Je kan kiezen uit 2 tijdstippen:

  • Voormiddag - starten om 09u30 en eindigen om 13u à 13u30.
  • Namiddag - starten om 13u30 en eindigen om 17u à 17u30.

Prijslijst

  • 06 - 07 personen: 115,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 08 - 12 personen: 95,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 13 - 16 personen: 90,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 17 - 24 personen: 85,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 25 - 48 personen: 80,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 48+ personen op aanvraag

De opgegeven tarieven zijn op basis van 4 personen in één 2PK’tje. Wenst u minder inzittenden per wagen? Dan rekenen we de huur van een extra wagen aan bovenop het voorziene aantal wagentjes. 130,00 euro excl. Btw per bijkomende wagen. Geef dit aan bij uw reservatie dan maken we een offerte op maat.

Bijkomende informatie

Boek deze route

Boek deze activiteit

Overzicht van je aanvraag:

De geit en de bergen
 
0 Personen  ( 0 Wagens )
Benzine, verzekering en bijstand inbegrepen

0,-

incl. BTW

0,-excl. BTW

Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid van uw aanvraag wordt eerst gecontroleerd.