• wagenpark
 • wagenpark
 • wagenpark
 • wagenpark

Citroën E-Mehari 2016

Deze wagen is weliswaar geen oldtimer, maar omdat hij de moderne versie is van een oldtimer mocht hij in onze collectie. De E-Mehari is gebaseerd op de legendarische Mehari, ontworpen in de jaren '60. Zoals zijn voorganger is ook de carrosserie van de E-Mehari volledig vervaardigd uit kunststof. Ook de stoffen dak-elementen kunnen volledig verwijderd worden, waardoor het een cabrio wordt. Daarenboven is er geen benzinemotor aanwezig en rijdt hij enkel dankzij een elektromotor. Een totaal nieuwe rijervaring! Onze E-mehari wordt geladen door de elektriciteit van onze zonnepanelen en dan ook een 100% groene wagen!

Hij biedt plaats aan 4 personen en kan gehuurd worden voor een halve dag.

Klik hier voor meer info.

  Huur een 2PK

  Wagenpark - Citroën Oldtimers

  We hebben momenteel 22 Citroën oldtimers (waarvan 18 2CV's, Mehari, Citroën ID, Citroën AK 400 en de Burton) op de weg. Daarnaast hebben we ook een nieuwe E-Mehari. Maak hieronder je keuze.

  CADEAUBON

  Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

  INSTRUCTIE VIDEO

  Bekijk onze instructievideo