Vanaf 01/01/2024 nieuwe uitvalsbasis 2CV&CO in Oudenaardebaan 68, 9690 Kluisbergen. Lees meer.

Toer rond in een 2CV'tje over groene heuvels in de Vlaamse Ardennen!


Op zoek naar een te gekke teambuilding, vree wijs vrijgezellenfeest, toffe trouwshoot of unieke uitstap met partner, de kinderen, familie, vrienden of collega's?

Dan moeten we eens klappen. Waarom? Omdat we pal in het hart van de Vlaamse Ardennen 25 kleurrijke Citroën oldtimers vertrekkensklaar hebben staan. Plezier gegarandeerd! Onze zelf uitgestippelde routes (met of zonder extra activiteiten) leiden je naar de oevers van de Schelde, naar prachtige bossen en over legendarische wielerheuvels. Klinkt dat als een pas gesmeerd 2pk’tje in de oren? Dak eraf, in eerste gooien, voet op het gas en hop met de geit.

2CV & CO

Rondritten met roadbook in de Vlaamse Ardennen

Werkt je innerlijke gps niet al te best, maar wil je wel de mooiste plekjes, lekkerste restaurants en beste cafés van de Vlaamse Ardennen op een originele manier ontdekken? Dan moet je onze dolle dagtochten proberen.

> Ontdek onze rondritten
2CV & CO

Te gekke teambuildings met 2pk’tjes

Potten bakken, in de potten roeren en potten (en botten) breken op een hindernissenparcours. De klassieke teambuildings kennen we intussen. Voor een écht originele uitstap met je collega’s, vrienden of familie, moet je gewoon in een 2pk’tje stappen en daarvoor ben je bij 2CV & CO aan het juiste adres.

> Ontdek onze groepsactiviteiten
2CV & CO

Kan ik een oldtimer huren?

Ja! Voor je trouw, bijvoorbeeld. Wat is er nu romantischer dan in een 2pk’tje de zonsondergang tegemoet rijden? Leuk voor de fotoshoot ook, trouwens. Maar ook op een bedrijfsevenement kan je met oldtimers uitpakken. In ons wagenpark vind je naast de deux-chevauxs ook andere Citroën klassiekers.

> Ontdek onze verhuur
2CV & CO

Rouler à la carte

Zoals je ziet, hebben we heel wat moois op de menukaart staan. Had je iets anders in gedachten, heb je een heel specifieke vraag of broed je op een wild plan? Misschien kunnen we helpen! Vul het à la carte-formulier in en laat het ons weten.

> Beschrijf uw specifieke aanvraag

Onze geiten zitten niet stil!
Dus blijf op de hoogte.


  15 dec. 2023

  Geef een cadeaubon

  Geef een rit met één van onze sympathieke 2cv'tjes cadeau aan familie of vrienden. Een onvergetelijk avontuur op vier wielen staat op hen te wachten!

  > Meer info

  20 nov. 2023

  2CV&CO VERHUIST NAAR KLUISBERGEN

  Nu is het tijd voor een nieuwe stap! We verhuizen vanaf januari 2024 naar de Oudenaardebaan 68 te Kluisbergen. Op een mooi stuk grond aan de rand van een industriezone, naast de velden zijn de werken gestart om een nieuw industrieel gebouw op te trekken

  > Meer info

  02 dec. 2022

  Geitjesbos - Ons verhaal

  Sinds de oprichting van 2CV&CO in 2006 beleefden al duizenden mensen heel wat 2pk-plezier. Onze klanten genieten van de nostalgie door met een “geitje” rond te tuffen door het mooie landschap van de Vlaamse Ardennen. De afgelopen 16 jaar en vooral de laatste jaren is het bewustzijn rond de klimaatverandering gegroeid en ook wij willen daar niet blind voor zijn…

  > Meer info

  2CV & CO
  • We hebben echt de beste teambuilding in jaren gehad dankzij 2CV-Events!

   Olga De Prins
   "Fantastic" boekte onze 2CV Trophy

  • Hebben ter gelegenheid van mijn verjaardag een tocht gereden met een roadbook van 2CV&CO. Beste verjaardagsuitstap ooit.

   Nelly Steenbeke
   Verjaardagstocht

  • Zalige rit door de zonnige Vlaamse Ardennen met open dakje :-) Je wil nadien écht niet meer in een moderne auto rijden. Vlotte verhuur mét fun factor. Vette aanrader, grote leute!!!

   Dré Maes
   Toerist in eigen land

  • Wij hebben een super namiddag gehad met de 2pk'tjes. We kregen een warm onthaal en werden voorzien van een boekje die ons door de prachtige Vlaamse Ardennen gidste! Een echte aanrader voor families met kinderen.

   Franne Balcaen
   Dagje weg met de Kids

  • We reden met meer dan 120 medewerkers van Vande Moortel Real Estate (Syncura, Rencura, Facility Comfort, Insures en Sipur) rond met maar liefst 31 ;) 2 pk'tjes in de Vlaamse Ardennen. Nogmaals bedankt voor de fantastische teambuilding

   Vande Moortel Real Estate
   Boekten à la carte - specifieke wensen.

  Op zoek naar een originele verrassing?

  Doe een deux-chevaux cadeau! “Amai, da’s nu eens een topcadeau zie!” Wil jij ook die reactie krijgen het volgende verjaardagsfeest? Bestel dan vlug je 2CV&CO cadeaubon, want van een geit krijg je geen spijt. Stuur ons een berichtje en kies een formule of een bedrag. De gelukkige die de cadeaubon in ontvangst neemt, kan een afspraak maken om ‘m te verzilveren.

  Bestel één(d)tje
  2CV & CO