• Intro1
    VERHUUR EN EVENTS
    CITRÖEN OLDTIMERS
  • Intro
  • Intro
  • Home

Hop met de geit! Toer rond in een 2pk’tje of een andere Citroën oldtimer.

UPDATE COVID-19

Naar aanleiding van de verlenging van de maatregelen omtrent het Coronavirus, moeten wij jullie helaas mededelen dat wij al zeker geen ritten kunnen organiseren tot en met 19 april 2020. Nadien wachten we op de verdere beslissingen van de overheid om onze gezondheid te garanderen.

Wanneer klanten bij ons reserveren dan maken we steeds een voorschotfactuur. De betaling daarvan bevestigt de reservatie, we zorgen er dan voor dat we het afgesproken aantal 2pk's vast houden voor de klant.

Als een activiteit niet kan doorgaan door overmacht, dan gaan we in samenspraak met de klant op zoek naar een nieuwe datum. Zeker in deze uitzonderlijke omstandigheden hebben noch onze klanten noch wij er controle over dat de activiteit niet kan plaats vinden op de voorziene datum.

Lukt het niet om een nieuwe datum in te plannen gedurende de komende maanden dan kunnen we jullie ook een cadeaubon ter waarde van de voorschotfactuur aanbieden. Uitzonderlijk zullen we de looptijd van onze cadeaubonnen verlengen tot 2 jaar. Je kan dan later zelf een nieuwe afspraak inplannen of iemand anders gelukkig maken met een 2pk uitstap.

We denken onze klanten hiermee voldoende alternatieven aan te bieden om er voor te zorgen dat het bedrag van de voorschotfactuur niet verloren gaat.

We hopen ook dat onze klanten ons helpen om de economische schade voor de ondernemingen binnen de perken te houden en zo een domino effect van bedrijven die in de problemen komen te voorkomen.

Nog vragen? Wij zijn steeds bereikbaar via info@2cv-co.be

Hou jullie gezond, volg de maatregelen en blijf in uw kot. Zodat we elkaar snel gezond en wel terug ontmoeten in één van onze wagentjes.

Vriendelijke groeten

Het 2CV&CO Team

We leiden u langs de Schelde, door de bossen en over groene heuvels,
op verharde en onverharde wegen in het decor van Vlaanderens mooiste!