Ons team


Ceci n'est pas une voiture - c'est un art de vivre

De remvloeistof, motorolie en benzine stroomden Luk al vanaf zijn geboorte door de aderen. Vooral 2pk’tjes deden zijn hart sneller slaan en zo kocht hij als 21-jarige al zijn eerste geitje. Later volgden heuse 2pk-trips door Europa, de Verenigde Staten, Australië en Afrika die hem een pak onvergetelijke avonturen opleverden.

In november 2005, tijdens een 2pk-raid doorheen Afrika, kwam Luk op het idee om een bedrijfje op te richten en geitjes te verhuren.

In 2013 gooide Luk definitief zijn kap over de haag om zich met 2CV&CO fulltime toe te leggen op zijn passie voor 2pk’tjes. De collectie oldtimers bleef groeien. Liefhebbers en bedrijven vonden meer en meer hun weg naar 2CV&CO. Ook het aanbod aan activiteiten breidde uit: rustig cruisen in de Vlaamse Ardennen met je lief, de collega’s testen in de slimste geit of met een natte broek dobberen op de Zwalmbeek... Het kan allemaal!

Sinds 2018 maken ook Tim en Adriaan deel uit van het team. Samen met technieker Ayzun staat het 2CV&CO- team met veel enthousiasme klaar om jullie een topdag te bezorgen in één van hun oldtimers!

2CV & CO