CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

routes > DAG - ROUTE DES COLLINES

DAG - ROUTE DES COLLINES 1/4
DAG - ROUTE DES COLLINES 2/4
DAG - ROUTE DES COLLINES 3/4
DAG - ROUTE DES COLLINES 4/4

Net achter de Vlaamse Ardennen ligt deze verborgen parel. Verken een dag lang het platteland van het Pays Des Collines in al zijn grootsheid. Het landschap is er nog weidser, de verzichten spectaculairder. Een bezoek aan deze regio brengt je enkele tientallen jaren terug in de tijd.

In de voormiddag rijd je door de verlaten regio achter Ronse in de richting van Frasnes. Je vindt er niets dan uitgestrekte velden en stilte om je heen. Rond de middag kom je in de buurt van Ath aan. Je kan de route verlaten en een omwegje van 10 minuten maken voor een bezoekje aan de stad. We kunnen je een aantal adresjes bezorgen voor een lunch. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om op de route te blijven en onderweg te picknicken. Na de middag kom je meer cafeetjes tegen, je kan ook een bezoekje brengen aan de brouwerij van het heksenbier Quintine. Via Vloesbergen en Elzele keer je terug richting Vlaamse Ardennen om na zo'n 100 kilometer terug aan te komen in Oudenaarde.

Download PDF

Route

Via een door ons uitgestippelde route kom je terecht op de route des Collines.

Prijzen

€10,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op papier.

€25,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op IPad.

Klik op deze zin om de huurprijzen van onze wagentjes terug te vinden

Prijzen incl. 21% BTW


Aanvraagformulier > Routes

DAG - ROUTE DES COLLINES

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Routes

Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.