CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

routes > DAG - ROUTE VAN VLAANDEREN

DAG - ROUTE VAN VLAANDEREN 1/5
DAG - ROUTE VAN VLAANDEREN 2/5
DAG - ROUTE VAN VLAANDEREN 3/5
DAG - ROUTE VAN VLAANDEREN 4/5
DAG - ROUTE VAN VLAANDEREN 5/5

Al jarenlang ons meest populaire roadbook. Je verkent op originele manier de kleine en onbekende baantjes in de Vlaamse Ardennen met onderweg heel wat leuke dorpscafeetjes.

Ons roadbook bestaat uit foto's, vragen en instructies om op een verrassende manier de weg uit te stippelen. Dat je hier en daar eens een straatje voorbij rijdt en moet terugkeren op je stappen maakt deel uit van de charme van deze formule.

Onze dagformule is zo'n 100 km lang zodat je tijd hebt om de route op een rustig tempo af te leggen. Onderweg is dus voldoende tijd voor een drankpauze of een stop op één van de vele mooie plekjes onderweg. In de voormiddag verken je de Zwalmstreek om tegen de middag aan te komen in de buurt van Kwaremont. Daar kunnen we je een aantal tips bezorgen voor de lunch. In de namiddag maak je kennis met de streek rond Ronse en het pittoreske Vloesbergen om dan door het hart van de Vlaamse Ardennen terug te keren naar het vertrekpunt.

Download PDF

Route

Route aan de hand van een roadbook bestaande uit verschillende etappes (afhankelijk van de gekozen rijtijd): vragenzoektocht, fotozoektocht en een wegbeschrijving.

Lunch

Prijzen

€10,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op papier.

€25,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie ons roadbook op IPad.

Klik op deze zin om de huurprijzen van onze wagentjes terug te vinden

Prijzen incl. 21% BTW


Aanvraagformulier > Routes

DAG - ROUTE VAN VLAANDEREN

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Routes

Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.