CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

routes > Vlaamse Ardennen Route - 1/2 DAG

Vlaamse Ardennen Route - 1/2 DAG 1/5
Vlaamse Ardennen Route - 1/2 DAG 2/5
Vlaamse Ardennen Route - 1/2 DAG 3/5
Vlaamse Ardennen Route - 1/2 DAG 4/5
Vlaamse Ardennen Route - 1/2 DAG 5/5

Deze route kan geboekt worden in combinatie met de huur van bovenstaande voertuigen.

Deze uitgestippelde route neemt je mee doorheen het glooiend landschap van de Vlaamse Ardennen met de bekende hellingen zoals de Kwaremont, Koppenberg, Paterberg ...
Bij een halve dag zijn er 2 lussen mogelijk: lus Zwalmstreek of lus Vlaamse Ardennen.
Bij een volledige dag is er een grote lus die beide lussen combineert.

Download PDF

Route

Bewegwijzerde route door de Vlaamse Ardennen
incl. boekje met kaart en toerisstische info.

OPMERKING:

De wegwijzers en route worden beheerd door Toerisme Oost-Vlaanderen.We krijgen de laatste tijd soms klachten dat een aantal bordjes ontbreken (tractoren en landbouwmachines durven ze nogal eens omver rijden in de zomer).
De route wordt 2x per jaar gecontroleerd en aangepast waar nodig door toerisme Oost-Vlaanderen, wij kunnen niet garanderen dat alle bordjes aanwezig zijn.

Je kan wel de route ook adhv een beschrijving volgen in het boekje als een wegwijzer ontbreekt…

Lunch

Prijzen

€ 5,00 per roadbook - voor deze prijs krijgen jullie het bundeltje op papier incl. een overzichtskaartje.

Prijzen incl. 21% BTW


Aanvraagformulier > Routes

Vlaamse Ardennen Route - 1/2 DAG

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Routes

Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken... Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.