2CV krokus actie

BOEK TIJDENS KROKUS EEN 2CV RIT VOOR PASEN

Is het kot thuis ook te klein aan het worden? Heb je het stilaan gehad met de wekelijkse wandelingen rond uw huis? Zagen de kinderen de oren van uw lijf? En ziet iedere dag er zowat hetzelfde uit? Herkenbaar? Dan moet je zeker even verder lezen!

Samen met jullie kijken we er reikhalzend naar uit om onze draai van weleer opnieuw op te nemen. Terugkeren naar het “normaal" van voor de coronapandemie.

We houden ons nog steeds gedeisd, maar beginnen toch stiekem te dromen dat we misschien wel tegen de paasvakantie een deel van onze activiteiten mogen hernemen.

In dat kader zullen we vanaf zaterdag 3 april terug 2PK rondritten inplannen. En om de snelle beslissers te bedanken, doen we dit met een heuse KROKUS ACTIE voor een paasrit!

Hoe gaat het in zijn werk:

Heel simpel! wie voor 22/02/2021 een rondrit boekt voor de paasvakantie, krijgt 30 euro korting op de huurprijs per wagen. Dus in plaats van 160 euro per wagen, betaal je slechts 130 euro per wagen voor een halve dag rijplezier.

Deze kan je indien gewenst combineren met 1 van onze vernieuwde routes. Zoektochten, fotoroadbooks en anderen vormen alvast een leuke aanvulling op een volledig georganiseerde activiteit. KLIK HIER voor de mogelijkheden!

Is er een coronagarantie?

Natuurlijk, om alle coronazorgen weg te nemen, garanderen we een kosteloze verplaatsing van jullie uitstap naar een latere datum in 2021 of 2022. Dit indien de overheid beslist dat het nog niet mogelijk zou zijn om dergelijke activiteiten toe te laten.

Bekijk dus als de bliksem wanneer je zin en tijd hebt in de paasvakantie. Boek vervolgens een auto met vermelding van de actiecode “2CV KROKUS 21" Binnen de 24u krijg je van ons bevestiging of er dat moment nog beschikbaarheid is We hebben jullie alvast enorm gemist en hopen dat we de toelating krijgen om jullie in de paasvakantie te ontvangen!

Tot binnenkort

Deze actie is geldig voor particuliere reservaties tijdens de krokusvakantie (12/02/2021 tot 22/02/2021) voor rondritten tijdens de Paasvakantie (04/04/2021 tot 19/04/2021).

Niet cumuleerbaar met andere lopende acties voor de producten van 2CV&CO

10 jan. 2022

Unieke teambuilding formule - De Flandrien Trophy

Nieuwe teambuilding formule in het mekka van de Wielersport "De Vlaamse Ardennen". Zowel de sportieve zot als minder fervente sporters komen perfect tot hun recht tijdens deze activiteit. Stel alvast jouw team samen binnen het bedrijf of vriendengroep en haal de felbegeerde Flandrien Trophy binnen.

> Meer info

10 dec. 2021

Eindejaarsactie 2021

Scoor een leuke fles 2CV wijn helemaal gratis! Hoe? Boek nog in 2021 een rondrit voor 2022 of koop nog een cadeaubon voor onder de kerstboom. Dat wordt dubbel genieten!

> Meer info

19 mei. 2021

Nieuw - 2CV Challenge 2021

(Her)Ontdek 2PK rijden met dit nieuwe spel, de 2CV CHALLENGE.

Gedurende een halve dag cruisen jullie doorheen onze fantastische streek met een extra missie! 😊

Benieuwd of jullie de schatkist van de 2CV Challenge kunnen openen.

> Meer info

07 apr. 2021

De koers is van ons!

De ronde gekte is weer toegeslagen bij onze geiten ;)

Heb jij ze kunnen spotten tijdens de Ronde van Vlaanderen? Hier alvast een sfeer foto!

> Meer info

14 feb. 2021

2CV krokus actie

Boek tijdens deze Krokusvakantie en profiteer van extra korting tijdens jouw rit in de Paasvakantie!

> Meer info

16 jul. 2020

Zomeractie 2020 - Word jij onze ambassadeur?!

Jouw tocht in schoonheid eindigen met een extra cadeau? Dat kan! Lees verder om hierover meer te weten te komen.

> Meer info

02 jun. 2020

Mogen we stiekem beginnen dromen...

Zijn de vooruitzichten ons gunstig gezind? 8 juni komt eraan, en wij hopen erbij te zijn.

> Meer info

04 mei. 2020

Heropstart in zicht - update Covid-19

Spannende en bange tijden. Maar we zijn hoopvol.

> Meer info