Geitjesbos - Plantdag 29 januari

Heb je zin om het Geitjesbos mee aan te planten en zo mee te werken aan meer bos in onze regio? Haal dan je laarzen uit de kast en kom naar onze plantdag op zondag 29 januari 2023 tussen 10u. en 15u.

Tijdens de plantdag zullen we 800 streekeigen boompjes planten om zo het oude populierenbos om te vormen tot een ecologisch waardevol en biodivers bos.

We starten om 10u. en trakteren de planters rond de middag op soep, hotdogs en iets om te drinken.

Om een beetje te kunnen inschatten hoeveel planters we mogen verwachten vragen we om een mailtje te sturen naar info@2cv-co.be met vermelding van je naam en het aantal personen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Ligging: Ons bos is bereikbaar vanaf de Noordlaan te Munkzwalm. Ter hoogte van huisnr. 45 is een pad dat naar ons bos leidt.

Parkeren: Aan het standbeeld van de Zaaier op de Noordlaan te Munkzwalm zijn een aantal parkeerplaatsen. Ook op de Noordlaan zelf kan geparkeerd worden op de daarvoor voorziene stroken.

Planten: De boompjes worden per soort in groepen aangeplant. De plantgaten worden op voorhand gemaakt. Het planten zelf is een boompje in de put plaatsen en dan dichtgooien met de aarde van het plantgat

Meebrengen: Een schop, spade of hark om de plantgaten dicht te maken

Laarzen De grond in het te bebossen terrein is zeer vochtig, laarzen zijn noodzakelijk

Tijdstip We starten op zondag 18 december om 10u. en eindigen wanneer alle 800 boompjes geplant zijn. Hoe lang dat duurt hangt af van de opkomst maar we hopen rond 15u. klaar te zijn.

02 dec. 2022

Geitjesbos - Ons verhaal

Sinds de oprichting van 2CV&CO in 2006 beleefden al duizenden mensen heel wat 2pk-plezier. Onze klanten genieten van de nostalgie door met een “geitje” rond te tuffen door het mooie landschap van de Vlaamse Ardennen. De afgelopen 16 jaar en vooral de laatste jaren is het bewustzijn rond de klimaatverandering gegroeid en ook wij willen daar niet blind voor zijn…

> Meer info

02 dec. 2022

Geitjesbos - Plantdag 29 januari

Heb je zin om het Geitjesbos mee aan te planten en zo mee te werken aan meer bos in onze regio? Ontdek hier wie, wat, waar en hoe.

Mail ons met hoeveel jullie komen: info@2cv-co.be

> Meer info

10 jan. 2022

Unieke teambuilding formule - De Flandrien Trophy

Nieuwe teambuilding formule in het mekka van de Wielersport "De Vlaamse Ardennen". Zowel de sportieve zot als minder fervente sporters komen perfect tot hun recht tijdens deze activiteit. Stel alvast jouw team samen binnen het bedrijf of vriendengroep en haal de felbegeerde Flandrien Trophy binnen.

> Meer info

10 dec. 2021

Eindejaarsactie 2021

Scoor een leuke fles 2CV wijn helemaal gratis! Hoe? Boek nog in 2021 een rondrit voor 2022 of koop nog een cadeaubon voor onder de kerstboom. Dat wordt dubbel genieten!

> Meer info

19 mei. 2021

Nieuw - 2CV Challenge 2021

(Her)Ontdek 2PK rijden met dit nieuwe spel, de 2CV CHALLENGE.

Gedurende een halve dag cruisen jullie doorheen onze fantastische streek met een extra missie! 😊

Benieuwd of jullie de schatkist van de 2CV Challenge kunnen openen.

> Meer info

07 apr. 2021

De koers is van ons!

De ronde gekte is weer toegeslagen bij onze geiten ;)

Heb jij ze kunnen spotten tijdens de Ronde van Vlaanderen? Hier alvast een sfeer foto!

> Meer info

14 feb. 2021

2CV krokus actie

Boek tijdens deze Krokusvakantie en profiteer van extra korting tijdens jouw rit in de Paasvakantie!

> Meer info

16 jul. 2020

Zomeractie 2020 - Word jij onze ambassadeur?!

Jouw tocht in schoonheid eindigen met een extra cadeau? Dat kan! Lees verder om hierover meer te weten te komen.

> Meer info