Nieuwe uitvalsbasis 2CV&CO in Kluisbergen. Lees meer.

Het weekend van de ronde

Vrijdagavond waren we druk in de weer om al onze wagentjes in slagorde te parkeren op de weide langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen.

Leuk beeld waar menig wielertoerist op zaterdag steevast stopte om een leuke selfie te trekken met onze nieuwste telg de Molteni Geit ;)

Nu al onze ogen waren zondag gericht op de koers en meerbepaald of we een glimp zouden opvangen van onze 2CV'tjes tijdens de live uitzending van de Ronde.

En ja hoor... 13u44 bleef de helicopter hangen boven de weide en namen ze onze geitjes mooi in beeld voor 10tallen seconden. Leuke en mooie reclame waarvoor we de Ronde willen bedanken.

Bekijk alvast de toegevoegde foto's.

15 dec. 2023

Geef een cadeaubon

Geef een rit met één van onze sympathieke 2cv'tjes cadeau aan familie of vrienden. Een onvergetelijk avontuur op vier wielen staat op hen te wachten!

> Meer info

20 nov. 2023

2CV&CO VERHUIST NAAR KLUISBERGEN

Nu is het tijd voor een nieuwe stap! We verhuizen vanaf januari 2024 naar de Oudenaardebaan 68 te Kluisbergen. Op een mooi stuk grond aan de rand van een industriezone, naast de velden zijn de werken gestart om een nieuw industrieel gebouw op te trekken

> Meer info

02 dec. 2022

Geitjesbos - Ons verhaal

Sinds de oprichting van 2CV&CO in 2006 beleefden al duizenden mensen heel wat 2pk-plezier. Onze klanten genieten van de nostalgie door met een “geitje” rond te tuffen door het mooie landschap van de Vlaamse Ardennen. De afgelopen 16 jaar en vooral de laatste jaren is het bewustzijn rond de klimaatverandering gegroeid en ook wij willen daar niet blind voor zijn…

> Meer info

02 dec. 2022

Geitjesbos - Plantdag 29 januari

Heb je zin om het Geitjesbos mee aan te planten en zo mee te werken aan meer bos in onze regio? Ontdek hier wie, wat, waar en hoe.

Mail ons met hoeveel jullie komen: info@2cv-co.be

> Meer info

10 jan. 2022

Unieke teambuilding formule - De Flandrien Trophy

Nieuwe teambuilding formule in het mekka van de Wielersport "De Vlaamse Ardennen". Zowel de sportieve zot als minder fervente sporters komen perfect tot hun recht tijdens deze activiteit. Stel alvast jouw team samen binnen het bedrijf of vriendengroep en haal de felbegeerde Flandrien Trophy binnen.

> Meer info

10 dec. 2021

Eindejaarsactie 2021

Scoor een leuke fles 2CV wijn helemaal gratis! Hoe? Boek nog in 2021 een rondrit voor 2022 of koop nog een cadeaubon voor onder de kerstboom. Dat wordt dubbel genieten!

> Meer info

19 mei. 2021

Nieuw - 2CV Challenge 2021

(Her)Ontdek 2PK rijden met dit nieuwe spel, de 2CV CHALLENGE.

Gedurende een halve dag cruisen jullie doorheen onze fantastische streek met een extra missie! 😊

Benieuwd of jullie de schatkist van de 2CV Challenge kunnen openen.

> Meer info

07 apr. 2021

De koers is van ons!

De ronde gekte is weer toegeslagen bij onze geiten ;)

Heb jij ze kunnen spotten tijdens de Ronde van Vlaanderen? Hier alvast een sfeer foto!

> Meer info