Nieuwe uitvalsbasis 2CV&CO in Kluisbergen. Lees meer.

Technisch wagenpark 2019

We bereiden ons volop voor om er opnieuw een spetterend seizoen van te maken.

Ons technisch wagenpark is er alvast klaar voor!

Vanaf 8 april kan je kennismaken met een hele reeks nieuwe teambuildingformules. De komende weken stellen we ze graag aan julllie voor.

Al even oplijsten wat er jullie te wachten staat:

  • De geit en de bergen: Verken Vlaanderens Mooiste per 2CV en beleef de magie van de Vlaamse bergen (Koppenberg, Paterberg, Oude Kwaremont, Berendries...)
  • De slimste geit: Cruisen door het Vlaamse landschap en op unieke plaatsen nemen jullie het tegen elkaar op in onze originele quizrondes.
  • 2CV Experience: Ideale formule voor wie houdt van nostalgie en zich gezwind laat meevoeren doorheen het heuvelachtig landschap en graag even stopt voor een originele activiteit.

Kortom laat het seizoen maar starten ;)

15 dec. 2023

Geef een cadeaubon

Geef een rit met één van onze sympathieke 2cv'tjes cadeau aan familie of vrienden. Een onvergetelijk avontuur op vier wielen staat op hen te wachten!

> Meer info

20 nov. 2023

2CV&CO VERHUIST NAAR KLUISBERGEN

Nu is het tijd voor een nieuwe stap! We verhuizen vanaf januari 2024 naar de Oudenaardebaan 68 te Kluisbergen. Op een mooi stuk grond aan de rand van een industriezone, naast de velden zijn de werken gestart om een nieuw industrieel gebouw op te trekken

> Meer info

02 dec. 2022

Geitjesbos - Ons verhaal

Sinds de oprichting van 2CV&CO in 2006 beleefden al duizenden mensen heel wat 2pk-plezier. Onze klanten genieten van de nostalgie door met een “geitje” rond te tuffen door het mooie landschap van de Vlaamse Ardennen. De afgelopen 16 jaar en vooral de laatste jaren is het bewustzijn rond de klimaatverandering gegroeid en ook wij willen daar niet blind voor zijn…

> Meer info

02 dec. 2022

Geitjesbos - Plantdag 29 januari

Heb je zin om het Geitjesbos mee aan te planten en zo mee te werken aan meer bos in onze regio? Ontdek hier wie, wat, waar en hoe.

Mail ons met hoeveel jullie komen: info@2cv-co.be

> Meer info

10 jan. 2022

Unieke teambuilding formule - De Flandrien Trophy

Nieuwe teambuilding formule in het mekka van de Wielersport "De Vlaamse Ardennen". Zowel de sportieve zot als minder fervente sporters komen perfect tot hun recht tijdens deze activiteit. Stel alvast jouw team samen binnen het bedrijf of vriendengroep en haal de felbegeerde Flandrien Trophy binnen.

> Meer info

10 dec. 2021

Eindejaarsactie 2021

Scoor een leuke fles 2CV wijn helemaal gratis! Hoe? Boek nog in 2021 een rondrit voor 2022 of koop nog een cadeaubon voor onder de kerstboom. Dat wordt dubbel genieten!

> Meer info

19 mei. 2021

Nieuw - 2CV Challenge 2021

(Her)Ontdek 2PK rijden met dit nieuwe spel, de 2CV CHALLENGE.

Gedurende een halve dag cruisen jullie doorheen onze fantastische streek met een extra missie! 😊

Benieuwd of jullie de schatkist van de 2CV Challenge kunnen openen.

> Meer info

07 apr. 2021

De koers is van ons!

De ronde gekte is weer toegeslagen bij onze geiten ;)

Heb jij ze kunnen spotten tijdens de Ronde van Vlaanderen? Hier alvast een sfeer foto!

> Meer info