Nieuwe uitvalsbasis 2CV&CO in Kluisbergen. Lees meer.

Vooruit met de geit, stop ALS - 2PK route

Programma 11u00 - 13u00: DE WARMSTE HAMBURGER MET FRIETJES 13u00 - 13u30: VERTREK VOORUIT MET DE GEIT, STOP ALS - 2PK ROUTE 13u30 - 15u30: ETAPPE 1 MET ROADBOOK TOT PITSTOP 15u30 - 16u15: PITSTOP 16u15 - 16u30: KONVOOIRIT NAAR PUYENBROECK 16u30 - 18u00: BEZOEK SITE WARMSTE WEEK PUYENBROECK 18u00 - 19u00: KONVOOIRIT TERUG 19u00 - 22u00: OPEN BAR TE PLADUTSE 3

DE WARMSTE HAMBURGER MET FRIETJES

Wanneer Zaterdag 23 december van 11u.00 tot 13u.30: FOOD & DRINKS Zaterdag 23 december van 19u.00 tot 22u.00: DRINKS

Voor wie Iedereen met of zonder 2pk, die zin heeft ons goed doel te steunen is welkom!

Wat 's Middags een drankje of een lekkere hamburger met frietjes in een authentiek kader, verzorgd door Outdoorcooking.be. Je kan genieten van een heerlijke Angus beef hamburger van 180g op een broodje met saus en groentjes en een pakje frietjes. 's Avonds gezellig napraten bij de haard met een glaasje.

Kostprijs €12 voor een hamburger met frietjes, dranken volgens prijslijst.

Inschrijven Stuur een mailtje naar claudine.verspecht@attentia.be voor 17 december, zo ben je zeker van je hamburger. Wil je op de dag zelf toch nog komen, kan dat maar kunnen we niet garanderen dat we nog een hamburger hebben.

Goed doel Per hamburger met frietjes gaat €6 naar een hart voor ALS, met dank aan Kurt van Outdoorcooking die gratis komt bakken. Ook 30% van de omzet van de drank zal door Pladutse 3 geschonken worden aan een hart voor ALS

VOORUIT MET DE GEIT, STOP ALS - 2PK ROUTE

Wanneer Zaterdag 23 december van 13u.00 tot 19u.00

Voor wie Voor iedereen die een 2pk wil huren of zelf een 2pk bezit. Ook alle Citroëns gebouwd op hetzelfde chassis van een 2pk zijn welkom: Dynane, Mehari en Ami.

Wat Een leuke rit aan de hand van een roadbook vanuit de Vlaamse Ardennen tot in Puyenbroeck, Wachtebeke. De eerste etappe zoek je zelf je weg aan de hand van een roadbook opgesteld door Ecco La Luna bvba, gespecialiseerd in teambuilding. Een pitstop op een locatie niet zo ver van Wachtebeke. Daar drinken we iets (op eigen kosten) en hergroeperen we alle 2pk's. Dan rijden we samen in een lang konvooi tot het terrein van de Warmste Week in Puyenbroeck. We bezoeken de site en keren dan in konvooi terug. Wie met zijn eigen 2pk is hoeft niet naar Melden terug te keren en kan vanuit Wachtebeke naar huis rijden.

Kostprijs Voor 1 2pk waar maximaal 4 personen in kunnen betaal je €160. Inbegrepen: het roadbook, de huur, benzine, verzekering (omnium met vrijstelling van €1.250)

Met je eigen 2pk betaal je een bijdrage van €40/2pk om deel te nemen aan deze aktie.

Inschrijven Stuur een mailtje naar claudine.verspecht@attentia.be voor 17 december. Vermeld er bij of je zelf een 2pk hebt of er één of meerdere van 2CV&CO wil huren.

Goed doel 2CV&CO draagt zelf de kosten voor de 16 2pk's en schenkt alles integraal aan een hart voor ALS.

Ecco La Luna stelt zijn 2pk ter beschikking en ontwikkelt gratis het roadbook.

Extra We vragen alle deelnemende 2pk-eigenaars om hun 2pk te voorzien van kerstlichtjes, zo kunnen we tijdens de konvooirit voor prachtige beelden zorgen...

Een hart voor ALS vzw is een jonge en dynamische vzw (2012) met een duidelijke focus: ondersteuning en bevordering van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS), dit op de meest transparante wijze: U doet uw gift rechtstreeks in het fonds voor ALS-onderzoek aan de KU Leuven. Het Hart voor ALS Fonds aan de KU Leuven, kortweg ALS fonds, is een realisatie van Een hart voor ALS vzw en het Leuvens Universiteitsfonds (LUF).

Meer info op www.eenhartvoorals.be

15 dec. 2023

Geef een cadeaubon

Geef een rit met één van onze sympathieke 2cv'tjes cadeau aan familie of vrienden. Een onvergetelijk avontuur op vier wielen staat op hen te wachten!

> Meer info

20 nov. 2023

2CV&CO VERHUIST NAAR KLUISBERGEN

Nu is het tijd voor een nieuwe stap! We verhuizen vanaf januari 2024 naar de Oudenaardebaan 68 te Kluisbergen. Op een mooi stuk grond aan de rand van een industriezone, naast de velden zijn de werken gestart om een nieuw industrieel gebouw op te trekken

> Meer info

02 dec. 2022

Geitjesbos - Ons verhaal

Sinds de oprichting van 2CV&CO in 2006 beleefden al duizenden mensen heel wat 2pk-plezier. Onze klanten genieten van de nostalgie door met een “geitje” rond te tuffen door het mooie landschap van de Vlaamse Ardennen. De afgelopen 16 jaar en vooral de laatste jaren is het bewustzijn rond de klimaatverandering gegroeid en ook wij willen daar niet blind voor zijn…

> Meer info

02 dec. 2022

Geitjesbos - Plantdag 29 januari

Heb je zin om het Geitjesbos mee aan te planten en zo mee te werken aan meer bos in onze regio? Ontdek hier wie, wat, waar en hoe.

Mail ons met hoeveel jullie komen: info@2cv-co.be

> Meer info

10 jan. 2022

Unieke teambuilding formule - De Flandrien Trophy

Nieuwe teambuilding formule in het mekka van de Wielersport "De Vlaamse Ardennen". Zowel de sportieve zot als minder fervente sporters komen perfect tot hun recht tijdens deze activiteit. Stel alvast jouw team samen binnen het bedrijf of vriendengroep en haal de felbegeerde Flandrien Trophy binnen.

> Meer info

10 dec. 2021

Eindejaarsactie 2021

Scoor een leuke fles 2CV wijn helemaal gratis! Hoe? Boek nog in 2021 een rondrit voor 2022 of koop nog een cadeaubon voor onder de kerstboom. Dat wordt dubbel genieten!

> Meer info

19 mei. 2021

Nieuw - 2CV Challenge 2021

(Her)Ontdek 2PK rijden met dit nieuwe spel, de 2CV CHALLENGE.

Gedurende een halve dag cruisen jullie doorheen onze fantastische streek met een extra missie! 😊

Benieuwd of jullie de schatkist van de 2CV Challenge kunnen openen.

> Meer info

07 apr. 2021

De koers is van ons!

De ronde gekte is weer toegeslagen bij onze geiten ;)

Heb jij ze kunnen spotten tijdens de Ronde van Vlaanderen? Hier alvast een sfeer foto!

> Meer info