2CV Experience


Halve dag

Love, een uitstap, 2pk’s én een streepje competitie are all you need voor een fantastische teambuilding! Starten doen we met een kop koffie in een prachtige vierkantshoeve. We vertellen er jou en je gezelschap alles wat je moet weten over rijden met de deux-chevaux - de gas zit rechts, de versnellingen zijn … een beetje anders - en schetsen het verloop van de dag.

Nadien verdelen we de teams en is het tijd om in de geitjes te stappen. Je ontdekt samen met je collega’s, vrienden of familie de fijne stuurbanen en steile hellingen van onze regio. Onderweg schotelen we de teams een aantal vragen en raadsels voor om te achterhalen bij wie de grijze hersencellen nog het beste functioneren. We testen daarnaast jullie stuurmanskunsten en organiseren tijdens de drankpauze een praktische proef.

Ten slotte spreken we ook jullie innerlijke Hercule Poirot aan. Leg de puzzel, vind het verboden punt op de kaart en rij ernaartoe.

The winner takes it all! Na aankomst in de vierkantshoeve belonen we het winnende team met een cadeau en praten we na met een drankje.

De route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen met thematisch roadbook op papier en begeleide activiteiten onderweg.

Vertrek & Aankomst

Onze uitvalsbasis is Pladutse 3, 9700 Oudenaarde (Melden). Je kan kiezen uit 2 tijdstippen:

  • Voormiddag - starten om 09u30 en eindigen om 13u à 13u30.
  • Namiddag - starten om 13u30 en eindigen om 17u à 17u30.

Prijslijst

  • 06 - 07 personen: 105,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 08 - 12 personen: 90,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 13 - 16 personen: 85,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 17 - 24 personen: 80,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 25 - 80 personen: 75,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 80+ personen op aanvraag

De opgegeven tarieven zijn op basis van 4 personen in één 2PK’tje. Wenst u minder inzittenden per wagen? Dan rekenen we de huur van een extra wagen aan bovenop het voorziene aantal wagentjes. 130,00 euro excl. Btw per bijkomende wagen. Geef dit aan bij uw reservatie dan maken we een offerte op maat.

Bijkomende informatie

Boek deze route

Boek deze activiteit

Overzicht van je aanvraag:

2CV Experience
 
0 Personen  ( 0 Wagens )
Benzine, verzekering en bijstand inbegrepen

0,-

incl. BTW

0,-excl. BTW

Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid van uw aanvraag wordt eerst gecontroleerd.