Chateau 2CV XL


Volledige dag

Naar een chateau met een deux-chevaux? Is de Vlaamse Ardennen een wijnregio dan? Zo ver durven we (nog) niet te gaan. Maar er bevinden zich wel twee prachtige wijndomeinen pal in het hart van de regio. En daar nemen we jou en je gezelfschap graag mee naartoe.

Bij een kop koffie vertellen we alles over rijden met de deux-chevaux - de gas zit rechts, de versnellingen zijn … een beetje anders - én schetsen we het verloop van de uitstap. Nadien is het tijd om de teams te verdelen en in de 2pk’s te springen. Onderweg naar het eerste wijndomein testen we een eerste keer jullie behendigheid met een praktische rijproef.

Op l’heure de l’apéro maken we een korte stop tussen de wijnranken van het eerste domein. We testen er jullie smaakpapillen met een sessie blind proeven.

Na de lunch rijden we verder naar wijndomein nummer twee. De wijnboer doet de ontvangst. Op het programma staat een bezoek aan het domein én natuurlijk een proeverij. Of wat had je gedacht? Je degusteert zes ter plaatse gemaakte en op flessen getrokken (schuim)wijnen. Heerlijk!

De BOB’s van het team rijden na de degustatie met het roadbook terug naar het vertrekpunt. We sluiten af met een wijntje (of iets anders) en een prijsuitreiking.

De route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen met thematisch roadbook op papier en begeleide activiteiten onderweg.

Vertrek & Aankomst

Onze uitvalsbasis is Pladutse 3, 9700 Oudenaarde (Melden). Van hieruit starten de activiteiten om 09u30 en voorzien we te eindigen rond 17u à 17u30.

Prijslijst

  • 06 - 07 personen: 145,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 08 - 12 personen: 140,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 13 - 16 personen: 125,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 17 - 20 personen: 120,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 21 - 24 personen: 115,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 25 - 32 personen: 110,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 33 - 40 personen: 105,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 41 - 80 personen: 100,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 80+ personen op aanvraag

De opgegeven tarieven zijn op basis van 4 personen in één 2PK’tje, excl. Lunch op de middag. Wenst u minder inzittenden per wagen? Dan rekenen we de huur van een extra wagen aan bovenop het voorziene aantal wagentjes. 175,00 euro excl. Btw per bijkomende wagen. Geef dit aan bij uw reservatie dan maken we een offerte op maat.

Bijkomende informatie

Boek deze route

Boek deze activiteit

Overzicht van je aanvraag:

Chateau 2CV XL
 
0 Personen  ( 0 Wagens )
Benzine, verzekering en bijstand inbegrepen

0,-

incl. BTW

0,-excl. BTW

Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid van uw aanvraag wordt eerst gecontroleerd.