De geit en de golf XL


Volledige dag

Wie heeft de mooiste swing en kroont zich tot Tiger Woods van de dag? Dat zoeken we uit in de geit en de golf. Op het programma: een spelletje boerengolf, een initiatie échte golf én een kennistest!

Starten doen we met een lekkere kop koffie en een briefing waarin we je alles vertellen over het aparte stuurgedrag van de geit. Nadien verdelen we jullie in teams en stappen we in de 2pk’s voor een mooie rit door de Vlaamse Ardennen.

Onderweg zijn er raadsels op te lossen en op het einde van de voormiddag volgt een spelletje boerengolf als voorbereiding op het échte werk.

Na de lunch trekken we richting het golfterrein van Oudenaarde. Een van de mooiste banen in België ligt niet toevallig aan de oevers van de Schelde. Driver in de hand? Fore! Een professionele begeleider leert je putten, pitchen en swingen als was je Tiger Woods. Nadien nemen jullie het tegen elkaar op.

Na het golfen, stappen we opnieuw in de geitjes en keren we terug naar Pladutse 3 voor de prijsuitreiking en een drankje.

De route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen met thematisch roadbook op papier en begeleide activiteiten onderweg.

Vertrek & Aankomst

Onze uitvalsbasis is Pladutse 3, 9700 Oudenaarde (Melden). Van hieruit starten de activiteiten om 09u30 en voorzien we te eindigen rond 17u à 17u30.

Prijslijst

  • 08 - 12 personen: 160,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 13 - 20 personen: 135,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 21 - 24 personen: 125,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 25 - 32 personen: 115,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 33 - 48 personen: 110,00 € (excl. Btw per persoon)
  • 48+ personen op aanvraag

De opgegeven tarieven zijn op basis van 4 personen in één 2PK’tje, excl. Lunch op de middag. Wenst u minder inzittenden per wagen? Dan rekenen we de huur van een extra wagen aan bovenop het voorziene aantal wagentjes. 175,00 euro excl. Btw per bijkomende wagen. Geef dit aan bij uw reservatie dan maken we een offerte op maat.

Bijkomende informatie

Boek deze route

Boek deze activiteit

Overzicht van je aanvraag:

De geit en de golf XL
 
0 Personen  ( 0 Wagens )
Benzine, verzekering en bijstand inbegrepen

0,-

incl. BTW

0,-excl. BTW

Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid van uw aanvraag wordt eerst gecontroleerd.