• wagenpark
 • wagenpark
 • wagenpark
 • wagenpark

Citroën Burton 1988 - 2017

De basis van deze blitse sportwagen is een 2pk van 1988. In 2017 werd deze oude 2pk omgebouwd tot een nieuwe Burton. De wagen is een combinatie van een metalen frame en kunststof body met de motor en versnellingsbak van een 2pk. Hij biedt plaats aan 2 personen.

Door het tijdloze ontwerp heeft hij de look van een oude Engelse sportwagen. Je zit laag bij de grond en verwijdert het stuur om in en uit te stappen. Dankzij de soft-top hoeft het niet droog te blijven, maar de ultieme rijervaring beleef je natuurlijk als het dakje helemaal verwijderd is.

Door het ontwerp waarbij de benen van de chauffeur horizontaal in de wagen liggen, is deze niet aan te raden voor kleine of zwaarlijvige mensen. Het is een stijlvolle klassenbak, een prachtige eyecatcher of een blitse wagen voor trouwlustigen…

  Huur een 2PK

  Wagenpark - Citroën Oldtimers

  We hebben momenteel 25 Citroën oldtimers (waarvan 21 2CV's, Mehari, Citroën ID, Citroën AK 400 en de Burton) op de weg. Maak hieronder jouw keuze.

  CADEAUBON

  Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

  INSTRUCTIE VIDEO

  Bekijk onze instructievideo