• wagenpark
 • wagenpark
 • wagenpark
 • wagenpark

Citroën Mehari 1975

Deze kunststof auto is gebaseerd op het chassis en de motor van een Citroën 2pk, met een carrosserie vervaardigd van ABS-kunststof. De naam verwijst naar het woord méhariste, een Franse koloniale soldaat uit Algerije, die een kameel berijdt.

De Méhari is vooral gekend omdat hij veelvuldig gebruikt werd in de verschillende Le Gendarme-films met Louis de Funès.

Onze Mehari van 1975 onderging een complete renovatie en is stralend wit. Hij biedt plaats aan 4 personen en heeft vooraan heupgordels, achteraan zijn er momenteel geen gordels maar we bekijken om deze in te bouwen. Het is voorlopig dan ook niet aan te raden om kleine kinderen op de achterbank te vervoeren.

De deuren , zijkanten en dak kunnen volledig verwijderd worden, dit neemt wel even tijd in beslag.

Het is een echte FUN-auto om er mee op uit te trekken of een blitse wagen voor trouwlustigen…

Voor meer info klik hier.

  Huur een 2PK

  Wagenpark - Citroën Oldtimers

  We hebben momenteel 22 Citroën oldtimers (waarvan 18 2CV's, Mehari, Citroën ID, Citroën AK 400 en de Burton) op de weg. Daarnaast hebben we ook een nieuwe E-Mehari. Maak hieronder je keuze.

  CADEAUBON

  Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

  INSTRUCTIE VIDEO

  Bekijk onze instructievideo