• wagenpark
 • wagenpark
 • wagenpark
 • wagenpark

Citroën Méhari 1975

De Citroën Méhari is een personenauto van het merk Citroën die tussen 1968 en 1988 werd geproduceerd. De auto is gebaseerd op het chassis en de motor van een Citroën 2CV, met een carrosserie vervaardigd van ABS-kunststof.  De naam verwijst naar het woord méhariste, een Franse koloniale soldaat uit Algerije, die een kameel berijdt.

Onze Méhari biedt plaats aan 4 personen. Gezien de leeftijd van de auto (1975) zijn er op achterbank geen gordels aanwezig. Hierdoor is dit voertuig minder geschikt voor mensen met kleine kinderen.

Wanneer het weer het toelaat, kan je het dakje volledig verwijderen. Om vervolgens zalig te cruisen met de wind in de haren.

  Huur een 2PK

  Wagenpark - Citroën Oldtimers

  We hebben momenteel 25 Citroën oldtimers (waarvan 21 2CV's, Mehari, Citroën ID, Citroën AK 400 en de Burton) op de weg. Maak hieronder jouw keuze.

  CADEAUBON

  Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel geschenk ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur ons een mailtje en bestel een cadeaubon met een door jouw gekozen formule of bedrag. De gelukkige ontvanger kan dan een afspraak maken om de bon te komen verzilveren.

  INSTRUCTIE VIDEO

  Bekijk onze instructievideo