BONGO BON

Op stap met een geit in de Vlaamse Ardennen? Dan bent u met uw Bongo-bon bij ons aan het juiste adres! Stuur ons een mailtje en ruil je bon bij ons!

INSTRUCTIE VIDEO

Bekijk onze instructievideo

Iedereen van ons team was zeer enthousiast, elk sub team heeft zich enorm geamuseerd, hele mooie omgeving, een beetje uitdaging met het besturen van het geitje, leuke raadsels en vraagjes, zeer lekker eten in het Monument, leuk kroegje ... kortom zeer goed georganiseerd, we maken hier zeker reclame voor.

Wij willen jullie nog eens bedanken voor de prachtige organisatie, jullie doen dat prima, alles was prima. Veel succes verder en er komen zeker nog mensen bij jullie terug, er zal veel verteld worden deze week over de 2PK's en dat is dan goed voor jullie.

Gisteren was een memorabele dag om te koesteren voor de rest van ons leven, iedereen was zo gelukkig en voldaan, en de verhalen gisteren avond van iedereen over de avonturen die ze gisteren voormiddag hebben meegemaakt waren prachtig om te horen!!!

Nog eens super bedankt voor de prachtige dag ! Echt iedereen is ongelofelijk enthousiast en spreekt van de beste team activity ooit!

We hebben gisteren, met kinderen en kleinkinderen, genoten van een fantastische rondrit in de Vlaamse Ardennen met de2PKtjes . Zo hebben wij ook rondgetoerd vele jaren terug en het was super genieten om nog eens met "een geitje" rond te toeren in de prachtige Vlaamse Ardennen, zelfs heuvels als de befaamde Koppenberg hebben we zonder moeite beklommen en op de kasseien leek het soms of we op een slappe wielertube rondtoerden..... Iedereen vond de organisatie super en wil dit opnieuw doen.

Nogmaals bedankt voor de leuke en perfecte organisatie van onze teambuildingsdag van 19 oktober. Dit zal bij iedereen wel in het geheugen gegrift worden volgens de commentaren die ik kon horen bij het avondmaal.Niemand kon er over zwijgen. Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond ( lees nacht ) tot 04.00u.hebben

teambuilding > 2CV - Trophy

2CV - Trophy 1/8
2CV - Trophy 2/8
2CV - Trophy 3/8
2CV - Trophy 4/8
2CV - Trophy 5/8
2CV - Trophy 6/8
2CV - Trophy 7/8
2CV - Trophy 8/8

Deze teambuilding is voor de sportievere teams, want naast het rijden met de 2pk staat ook een kajaktochtje, een boswandeling en een finalespel op het programma Bij deze dag formule wordt het team in groepjes verdeeld over de 2pk's. Ze vertrekken een voor een met een roadbook voor een tocht doorheen de Vlaamse Ardennen en moeten in de loop van de dag verschillende proeven uitvoeren. Op de startlocatie moeten geitjes gemolken worden als eerste (of laatste) praktische proef. Op een puzzeltje staan de richtlijnen voor de eerste etappe. Na een eerste etappe is er opnieuw een praktische proef: boomzagen. Daarna varen 2 personen in een kajak op de Zwalmbeek en de 2 anderen volgen te voet tot onze lunchlocatie. Aan de Terbiestmolen kan in het restaurant gegeten worden of er kan buiten een picknick voorzien worden door de Sjampetter. Na de lunch brengt een tweede etappe ons naar het Brakelbos. Daar wordt het team opgesplitst en moeten jullie op zoek naar een kompas en later naar een badeendje. Na deze proef is het tijd voor een tussenstop en een drankje. Tot slot brengt een laatste etappe ons terug naar de startlocatie waar het finalespel gespeeld wordt. Als het weer het toelaat is dit een reuze-angrybirds-bowling met een grote tractorband. Tot slot is er een afsluitend drankje voorzien en een prijs voor elk lid van het winnend team.

Vertrek en aankomst

Ontvangst: Pladutse 3, Oudenaarde (Melden) met koffie of frisdrank

DAG: 9u30-17u30

Route

Uitgestippeld traject doorheen de Vlaamse Ardennen adhv een kaarten/roadbook.

Lunch

KEUZE LUNCH NIET INBEGREPEN:

Catering

Ervoor of erna iets eten in Pladutse 3 ?

Prijzen

Op basis van 4 pers. in één 2Pk-tje, excl. lunch

12-16 pers: € 165 pp.
17-20 pers: € 150 pp.
21-28 pers: € 140 pp.
29-40 pers: € 120 pp.
41-60 pers: € 110 pp.
61-120 pers: op aanvraag

PRIJS PER PERSOON VANAF : € 110

Prijzen excl. 21% BTW

Technische bijstand
Inbegrepen
Benzine
Inbegrepen
Formaliteiten

Tekenen huurcontract, betaling: 25% bij reservatie – 75% voor evenement

Optie
Groepen vanaf 15 pers. kunnen vooraf of nadien terecht bij Pladutse 3 vooraf een ontbijt/diner/feest ...
Verzekering

2PK / AK400 : Onze 2pk's zijn omnium verzekerd met uitzondering van een franchise van €1.250.
Je kan de franchise verlagen tot €500 via onze omnium-plus voor €50/dag per 2pk.


Aanvraagformulier > Teambuilding

2CV - Trophy

Bedankt voor je aanvraag. We zullen u weldra contacteren. Controleer ook je ongewenste mail.

Aanbod > Teambuilding

Op zoek naar een originele activiteit voor uw bedrijf, vereniging familie- of vriendengroep? Ontdek ons aanbod !